Tgrt Haber
Tgrt Haber

Mahsun Kırmızıgül 8 yıl sonra geri dönüyor! İddialı bir projeye "evet" dedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş. com
25 Eylül 2023 12:50 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 13:49
Mahsun Kırmızıgül  8 yıl sonra geri dönüyor! İddialı bir projeye "evet" dedi
mahsun kırmızıgül

Son olarak 2015’te “Şehrin Melekleri” adlı bir dizi çeken Mahsun Kırmızıgül, 8 yılın ardından yeni bir projeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Mahsun Kırmızıgül, yeni sezonda hem yapım ortağı olduğu hem de genel yönetmenlik yapacağı yeni diziyle ekrana dönecek. Oyuncu kadrosu için görüşmelerin devam ettiği yapım, şimdiden merak konusu oldu. 

MAHSUN KIRMIZIGÜL, YENİ PROJEYLE DÖNÜYOR

Müzikteki başarısını sinema ve dizi sektöründe de ispatlayan Mahsun Kırmızıgül, 8 yıl aradan sonra bir dizi projesi çekmeye hazırlanıyor. Dizinin şimdilik kod adı G.A.D olarak belirlendi. Son olarak 2015’te “Şehrin Melekleri” adlı bir dizi film çeken Kırmızıgül, henüz kanalı belli olmayan dizide hem yapım ortağı, hem de genel yönetmenlik yapacak.

Mahsun Kırmızıgül  8 yıl sonra geri dönüyor! İddialı bir projeye "evet" dedi

Yeni dizi için oyuncu görüşmeleri başladı. Kapadokya ve Karadeniz'de çekilmesi planlanan dizinin senaryosunu geçmişte “Aşk Yeniden” ve “Hercai”yi gibi çok izlenen dizileri de yazan Feraye Şahin kaleme alıyor.

 
Kaynak: Birsen Altuntaş. com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...