Tgrt Haber

CHP'de kriz! 'İftiraya uğradım' dedi, istifasını açıkladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 May 2024 16:35 - Güncelleme : 07 May 2024 16:45
CHP'de kriz! 'İftiraya uğradım' dedi, istifasını açıkladı

Yerel seçim öncesinde ve sonrasında partilerin içişlerinde yaşanan krizler birçok ismi istifaya götürdü. CHP'de Denizli'nin Buldan İlçe Kadın Kolları Başkanı da 'İftiraya uğradım' diyerek istifasını açıkladı.

Denizli’de CHP Buldan Kadın Kolları Başkanı Hülya Başişçi istifa ettiğini kamuoyuyla paylaştı. Başişçi, CHP Kadın Kolları Genel Merkez Başkanlığına ve Denizli İl Başkanlığına gönderdiği istifa dilekçesinde iftiraya uğradığını ileri sürdü.

CHP Buldan İlçe Yönetiminde bazı isimlerin kendisine iftira attıklarını ve terbiyesizlik yaptıklarını ileri süren Başişçi, bahsi geçen isimlerle çalışamayacağını ifade ederek istifasını sundu.

"YAPMIŞ OLDUKLARI TERBİYETSİZLİK..."

Başişçi’nin istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Yürütmüş olduğun CHP Buldan ilçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden İlçe Başkanı Şenol Cerit yönetimindeki Müjgan Keyik, Fatoş Kesmez, Osman Can Duyar, Veli Aksüt, Recep Dere ve İrfan Tengiz’in şahsıma yapmış oldukları terbiyesizlik ve iftiralardan dolayı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa ediyorum"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...