Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki 'akraba atamalarına' tepki: Artık buna 'dur' demek gerekiyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
15 May 2024 15:06 - Güncelleme : 15 May 2024 15:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki 'akraba atamalarına' tepki: Artık buna 'dur' demek gerekiyor

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP belediyelerindeki 'akraba atamalarına' tepki gösterdi. Erdoğan, "Gençlerimiz iyice zıvanadan çıkan bu skandallardan rahatsız oluyor. Artık buna 'dur' demek gerekiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada; CHP'li belediyelerdeki 'eş, dost atamaları' üzerinden tepki gösterdi.

Bu durum karşısında gençlerin, zıvanadan çıkan kayırma vakalarından iyice rahatsız olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bu skandallara bir dur denilmesi gerekiyor. Bir göreve seçilmiş olmak orayı bir akraba çiftliğine dönüştürme hakkını vermez" ifadelerini kullandı.

"BURALAR BİRİLERİ İÇİN ARPALIK DEĞİL"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Muhalefet belediyelerinde yaşanan akraba atamalarını ibretle takip ediyoruz. Gençlerimiz iyice zıvanadan çıkan bu skandallardan rahatsız oluyor. Artık buna dur demek gerekiyor. Hiç kimse orayı akraba çiftliğine dönüştürme hakkı vermez. Buralar birileri için arpalık değil"

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...