Tgrt Haber

Son dakika! Erdoğan-Özel zirvesi sona erdi: Peki hangi konular masaya yatırıldı, işte detaylar…

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
02 May 2024 17:40 - Güncelleme : 02 May 2024 19:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel’in gerçekleştirdiği kritik zirve sona erdi. Türkiye’nin yakından takip ettiği görüşme sonrası Özel açıklama yapmadan ayrıldı. Peki Erdoğan-Özel zirvesinde masaya ne yatırıldı? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki kritik zirve sona erdi. İlk kez bir CHP Genel Başkanı AK Parti Genel Merkezi’ne gitti. Görüşmede; CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da yer aldı. Görüşmenin ana çerçevesinin yeni anayasa oluduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i AK Parti Genel Merkezinde kabul etti. Görüşme yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü. Görüşmede, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan hazır bulundu. Özel çıkışta teşekkür ederek açıklamalarda bulunmadı. CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini değerlendirmek için kurmayları ile bir araya gelmek için CHP Genel Merkezine gittiği öğrenildi.

Son dakika! Erdoğan-Özel zirvesi sona erdi: Peki hangi konular masaya yatırıldı, işte detaylar… - 1. Resim

Peki Türkiye’nin yakından takip ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel zirvesinde neler masaya yatırıldı? İşte detaylar...

ÖZGÜR ÖZEL'DEN İLK AÇIKLAMA

Görüşme sonrası Özgür Özel açıklama yapmadan AK Parti binasını terk etti. İlk açıklamayı gazeteci İsmail Saymaz'a yapan CHP lideri Özgür Özel, "Olumlu bir atmosferde gerçekleşti. Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip edeceğim. Müzakere ve mücadeleyi birlikte yürüteceğiz." dedi.

Son dakika! Erdoğan-Özel zirvesi sona erdi: Peki hangi konular masaya yatırıldı, işte detaylar… - 2. Resim

HEDİYELER DİKKAT ÇEKTİ: CUMHURİYET ATEŞİ, MESİR MACUNU...

Özel, Erdoğan'a Paşabahçe'nin "Gururla" serisinden "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi hediye etti. Paşabahçe Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel 2023 adet tasarlamıştı.

Özel, ayrıca yanında Manisa’daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macunu hediye etti.

Paşabahçe tarafından 2023 tane üretilen "Cumhuriyet Ateşi" isimli objenin bilgileri arasında alev kısmının el imalatı camdan, kaidesinin ise Toros mermerinden üretildiği yer alıyor.

Son dakika! Erdoğan-Özel zirvesi sona erdi: Peki hangi konular masaya yatırıldı, işte detaylar… - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...