Tgrt Haber

Akaryakıt fiyatları düşüyor! Tarih verildi, yeni indirim pompaya yansıyacak

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber
30 Ekim 2023 10:05 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 11:14
Akaryakıt fiyatları düşüyor! Tarih verildi, yeni indirim pompaya yansıyacak
benzin fiyatı,motorin fiyatı,akaryakıt fiyatları,akaryakıt,petrol,akaryakıt indirimi,motorine indirim,motorine zam,akaryakıt zammı

İsrail-Hamas savaşının bölgedeki petrol arzını sekteye uğratabileceği korkusu petrol fiyatlarını arttırmış, Orta Doğu ülkeleri ile ilgili endişeler fiyatları tırmanışa geçirmişti. Ancak savaşta ani bir tırmanma olmadığına dair işaretler petrol fiyatlarında düşüşe neden oldu. Petroldeki gerileme akaryakıtta indirimi getirdi. Motorine bu gece indirim gelecek.

İsrail-Hamas savaşının başlamasının ardından gözler Orta Doğu ülkelerine çevrilmiş, İran baita olmak üzere Arap ülkelerinin olası bir savaşa çekilme durumu endişelere neden olmuştu. Hafta sonu başlayan kara saldırısıyla savaşta ani bir tırmanma olmadığına dair işaretler petrolde düşüşlere neden oldu. Bu durum akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Sektör kaynakları motorin fiyatlarına indirim geleceğini duyurdu.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Motorine 1,57 TL’lik indirim pazartesi gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak.

Akaryakıt sektörü kaynakları, motorine pazartesi gecesinden itibaren 1,57 TL’lik indirim beklendiğini bildirdi. İndirimin ardından motorinin litre fiyatı İstanbul'da yaklaşık 37,99 TL’ye, Ankara'da 38,58 TL'ye ve İzmir'de 38,73 TL'ye gerileyecek.

BENZİNE İNDİRİM VAR MI?

Benzin fiyatı için herhangi bir indirim ya da zam haberi bulunmuyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul

Benzin: 35,07 TL

Motorin: 39,56 TL

LPG (Otogaz): 18,61 TL

Ankara

Benzin: 35,68 TL

Motorin: 40,15 TL

LPG (Otogaz): 18,58 TL

İzmir

Benzin: 35,78 TL

Motorin: 40,30 TL

LPG (Otogaz): 18,23 TL

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...