Tgrt Haber

İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini eski teknik direktörü açıkladı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
01 May 2024 16:53 - Güncelleme : 01 May 2024 16:56
İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini eski teknik direktörü açıkladı!

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve büyük beğeni toplayan İrfan Can Kahveci için sürpriz bir transfer açıklaması geldi. Milli futbolcunun yeni adresini eski teknik direktörü duyurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'deki performansıyla dikkatleri üzerine çekerek Avrupa devlerini peşine takan İrfan Can Kahveci için eski teknik direktörü Mustafa Kaplan'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Kaplan, Gençlerbirliği'nden öğrencisi olan İrfan Can'ın sezon sonunda transfer olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylerken yeni adresini de duyurdu.

İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini eski teknik direktörü açıkladı! - 1. Resim

"SEVİLLA İSTİYOR, İSPANYA'YA GİDECEK"

Radyospor'da konuşan Mustafa Kaplan, "Biz Türk futboluna çok önemli oyuncular kazandırdık. Onlardan bir tanesi de İrfan Can Kahveci. Fenerbahçe'yi bu sezon sırtladı. Büyük bir ihtimalle sezon sonunda kulüpler anlaşırsa yurt dışına gidecek. Gideceği yer de İspanya olur. Sevilla onu istiyor. Ama İtalya'dan da talipleri var." dedi.

"ALEX'TEN SON EN BÜYÜK SOL AYAK"

Kaplan, "Kendisine, 'Türkiye'de Alex'ten sonra en büyük sol ayak sensin' demiştim. Ama ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam, paraya bakmam, İrfan'ı da vermem. İrfan'a 'Ben senin yerinde olsam Fenerbahçe'de efsane olur, Fenerbahçe'de futbolu bırakırım' dedim. İrfan Can da 'hayırlısı olsun hocam' dedi" ifadelerini kullandı.

İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini eski teknik direktörü açıkladı! - 2. Resim

45 MAÇTA 18 GOL-12 ASİST

Bu sezon 45 maçta sarı-lacivertli formayı giyen İrfan Can Kahveci, 18 gol ve 12 asistlik performansıyla takımını sırtladı.

Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olarak gösterilen milli futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025 Haziran ayında sona erecek.

Kaynak: Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...