Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses'ten Kirli Sepeti dizisine övgü: Hiç bir bölümünü kaçırmıyorum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
07 Kasım 2023 10:00 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 10:00
İbrahim Tatlıses'ten Kirli Sepeti dizisine övgü: Hiç bir bölümünü kaçırmıyorum
ibrahim tatlıses,kirli sepeti

FOX TV ekranında yayınlanan Kirli Sepeti dizisine İbrahim Tatlıses’ten övgü geldi. Tatlıses sosyal medya hesabından, “İsminden dolayı izlemiyordum, oynamıyorlar resmen yaşıyorlar” dedi.

Başrolünde Ayça Bingöl, Cansu Tosun ve Ceren Moray’ın yer aldığı Kirli Sepeti dizisinin yeni bölümünü izleyen İbrahim Tatlıses, diziyi öve öve bitiremedi. İsminden dolayı diziyi izlemediğini söyleyen Tatlıses, artık hiç bir bölümü kaçırmadığını da belirtti. 

"HİÇ BİR BÖLÜMÜNÜ KAÇIRMIYORUM"

Daha önce Ömer ve Yargı dizileri hakkında yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken İbrahim Tatlıses, pazar akşamları yayınlanan Kirli Sepeti dizisiyle ilgili fikirlerini de belirtti. Tatlıses,“Kirli Sepeti’ndeki tüm oyuncuları tebrik ediyorum. İsminden dolayı izlemiyordum, ‘Hele bi bakayım’ dedim. Bakmaz olaydım, hiç bir bölümünü kaçırmıyorum… Oynamıyorlar resmen yaşıyorlar, herkesi tebrik ediyor ve alkışlıyorum…” dedi.

İbrahim Tatlıses'ten Kirli Sepeti dizisine övgü: Hiç bir bölümünü kaçırmıyorum

İBRAHİM TATLISES, YARGI DİZİSİNİ DE ÖVMÜŞTÜ

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından oyuncu Pınar Deniz'i ve Yargı dizisini öve öve bitirememişti. Tatlıses, "Pınar Deniz, bitirdin beni kızım ya! Ne 'Yargı'ymışsın be arkadaş! Bütün ekibi tebrik ediyorum, başarılarınız daim olsun arkadaşlar.” sözleriyle hem oyuncu kadrosunu hem de teknik ekibine övgü dolu sözler sarf etmişti.

 

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...