Tgrt Haber

Survivor All Star 2024 nerede çekiliyor?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
11 Mart 2024 23:34 - Güncelleme : 11 Mart 2024 23:57
Survivor All Star 2024 nerede çekiliyor?
Survivor, Dominik Cumhuriyeti, Çekim Yeri

Survivor All Star 2024 sezonu başladı ve bu yılın çekim yeri merak ediliyor. Survivor hangi ülkede çekiliyor, nerede yapıyor? İşte detaylar...

Survivor All Star 2024 sezonu başladı ve bu yılın çekim yeri merak ediliyor. Survivor hangi ülkede çekiliyor, nerede yapıyor? Detaylar haberimizde!

SURVİVOR HANGİ ÜLKEDE ÇEKİLİYOR?

Survivor All Star 2024 sezonu çekimleri, heyecan dolu mücadelelerin yaşandığı Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşiyor. Karayipler'deki Hispanyola adasında bulunan Dominik Cumhuriyeti, bu yılın Survivor macerasına ev sahipliği yapıyor.

DOMİNİK CUMHURİYETİ VE SURVİVOR

Dominik Cumhuriyeti, Amerika kıtasında yer alan bir ülke olup, Survivor'ın çekimleri için ideal bir ortam sunmaktadır. Ülke, tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlüdür ve televizyon dünyasının birçok yapımına ev sahipliği yapmıştır. Survivor'ın bu yılki mekanı olarak seçilmesi, yarışmanın zorlu ve heyecan dolu atmosferini daha da artırmıştır.

Survivor All Star 2024 nerede çekiliyor? - 1. Resim

DOMİNİK CUMHURİYETİ HAKKINDA BİLGİLER

Dominik Cumhuriyeti, Porto Riko'nun batısında, Küba ve Jamaika'nın doğusunda bulunan Hispanyola adasında konumlanmıştır. Adanın batı kısmında Haiti bulunmaktadır. Ülkenin başkenti Santo Domingo'dur. Dominik Cumhuriyeti, Amerika kıtasındaki en eski yerleşim yerlerinden biridir ve tarihi öneme sahip birçok yapı ve alanı bünyesinde barındırır.

YILLARA GÖRE SURVİVOR'IN ÇEKİLDİĞİ ÜLKELER

Survivor programı, geçmiş yıllarda da farklı ülkelerde çekilmiştir. İşte yıllara göre Survivor çekim yerleri:

2005 - Palau
2006 - Panama
2007 - Panama
2010 - Filipinler
2011-2024 - Dominik Cumhuriyeti
Survivor All Star 2024, bu yıl da Dominik Cumhuriyeti'nde unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...