Tgrt Haber
20 Nisan 2024 10:08 - Güncelleme : 20 Nisan 2024 10:37

Husumetlisi acımasızca sıktı, mermilerden kaçarken böyle yere yığıldı

Adana'da husumetlisi tarafından göğsünden vurulan bir kişi mermilerden kaçmaya çalışırken kanlar içinde yere yığıldı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Adana’nın Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi, Ziyapaşa Bulvarı’nda 14 Nisan saat 17.30 sıralarında bir cinayet olayı yaşandı. 39 yaşındaki İzzet E. aralarında husumet olan 28 yaşındaki Osman Asma ile buluştu. İkili önce tartışmaya sonra kavga etmeye başladı.

Asma’nın, kalçasından bıçakladığı İzzet E. ise ruhsatsız tabancasıyla karşılık verdi. Silahtan çıkan kurşunlardan biri Asma’nın göğsüne isabet etti. Ağır yaralı halde mermilerden kaçmaya çalışan Asma, kanlar içinde kaldırıma yığıldı. O anlar bir iş yerinin kamerasına yansıdı. Çevredekilerin taksiyle hastaneye götürdüğü Asma, kurtarılamadı.

Husumetlisi acımasızca sıktı, mermilerden kaçarken böyle yere yığıldı - 1. Resim

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaralı halde kaçan İzzet E.’yi olay yerine yakın bir sokakta yakaladı. Asma’nın, olaydan bir gün önce sosyal medya üzerinden tartıştığı İzzet E.’ye küfrettiği, cinayetle sonuçlanan kavganın da bu nedenle yaşandığı ortaya çıktı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen İzzet E.’nin ifadesinde, ‘Bana bıçakla saldırınca, kendimi korumak için tabancayla ateş açtım. Öldürme amacım yoktu’ dediği öğrenildi.

Husumetlisi acımasızca sıktı, mermilerden kaçarken böyle yere yığıldı - 2. Resim

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İzzet E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...