Tgrt Haber

Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi'nde hangi maçlar şifresiz kanalda izlenecek?

15 Nisan 2022 15:20 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 15:30
Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi'nde hangi maçlar şifresiz kanalda izlenecek?

Futbol severlerin maçları şifresiz izleyebileceği haberi bayram havası yaşatırken "Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi'nde hangi maçlar şifresiz kanalda izlenecek?" soruları da gündeme geldi. Karşılaşmaların hangi kanaldan şifresiz verileceği de belli oldu. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak yarı final maçlarının şifresiz olarak yayınlanacağı haberi büyük sevince neden oldu. Türkiye'de ekranlara gelecek olan Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ve final maçları RTÜK'ün kuralları gereği şifresiz yayınlanacak. Bu haber sosyal medyada büyük yankı uyandırırken maçların hangi kanallarda şifresiz yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi'nde hangi maçlar şifresiz kanalda? İşte detaylar...

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ HANGİ MAÇLAR ŞİFRESİZ?

Futbolseverlerin yakından takip ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı için geri sayım başladı. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin düzenlediği ve UEFA'ya bağlı birinci lig takımlarının yer aldığı turnuvanın en başarılı takımı ise Real Madrid olarak görülüyor. RTÜK ise konu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği tarafından her yıl düzenlenmekte olan ve UEFA'ya bağlı birinci lig takımlarının kıyasıya rekabet ile mücadele ettiği futbol turnuvası Şampiyonlar Ligi hakkında yeni bir haber geldi. RTÜK tarafından açıklanan bilgiye göre UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçları Türkiye'de şifresiz kanallarda yayınlanacak.

Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi'nde hangi maçlar şifresiz kanalda izlenecek?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) tarafından 21 Ekim 2021'de alınan karara göre; Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ve final maçları şifresiz olarak yayınlanacak.

Ayrıca UEFA Avrupa Ligi yarı final ve final karşılaşmaları, UEFA Süper Kupa maçı da şifresiz olarak ekranlara gelecek.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu dijital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Şampiyonlar Ligi'nde kalan turlar, RTÜK'ün yarı final ve final kararı nedeniyle TV8 veya TV8,5 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Liverpool-Villarreal ve Manchester City-Real Madrid eşleşmeleri, 26-27 Nisan ile 3-4 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...