Tgrt Haber

AK Parti milletvekili adayları vitrine çıkıyor! AK Parti seçim beyannamesini açıklayacak…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
11 Nisan 2023 06:55 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 07:27
AK Parti milletvekili adayları vitrine çıkıyor! AK Parti seçim beyannamesini açıklayacak…
AK Parti,Cumhurbaşkanı erdoğan,milletvekili aday,seçim

Son dakika haberi: 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem milletvekili seçimi öncesinde AK Parti’nin milletvekili adayları bugün kamuoyuna tanıtılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım sağlayacağı Ankara Spor Salonu'ndaki programda ayrıca AK Parti Seçim Beyannamesi de belli oluyor.

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 33 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem milletvekili tercihini yapacak. Kritik seçimler öncesinde Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği takvim işliyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde partiler ve ittifaklar milletvekili aday listelerini YSK’ya teslim etti. 3 dönem kuralına takılan birçok tanıdık isim ve siyasetçiler kendilerine listede yer bulamadı.

AK PARTİ’NİN SLOGANI DA BELLİ OLDU

2002 yılından bu yana en büyük değişikliğin yaşandığı AK Parti milletvekili aday listelerinde ayrıca Kabine’den Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy dışında diğer isimler milletvekili adayı olarak gösterildi.

AK Parti'nin seçim sloganını ise "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" belirledi.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI VİTRİNE ÇIKIYOR

Milletvekili adaylarının belli olması ile birlikte AK Parti bugün kamuoyunda isimlerini tanıtacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılım sağlayacağı Ankara Spor Salonu’ndaki programda ayrıca AK Parti Seçim Beyannamesi de belli oluyor. Seçim beyannamesinde Türkiye’nin ikinci yüzyılı vurgusu yapılması beklenirken ayrıca yapılan ve yapılacak olan projelerin de anlatılması bekleniyor.

SON SEÇİM ANKETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Krall4711 Nisan 2023 09:16

Mardini yok edenlere ısrarla adaylık veriyorsunuz Faruk kılıç kim ne yapmış akp için Kızıltepe de ilçe başkanıyken de gördük mardinde il başkanıyken de gördük buda yetmezmiş gibi milletvekili adaylığı verdiniz Mardin'de 2 milletvekili çıkarma ihtimali varken bu sefer 1 milletvekili çıkarma ihtimali yok kimse bu şahsı sevmiyor yaptıkları yok milletvekili için tüm akrabalarını işe koymuş birinin Mardine faydası olmaz olmayacaktı...

Sonraki Haber Yükleniyor...