Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı: Oylarımızla Türkiye Yüzyılı'nı başlatalım

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 May 2023 09:20 - Güncelleme : 27 May 2023 16:36
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı: Oylarımızla Türkiye Yüzyılı'nı başlatalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Son dakika,seçim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazar günü gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Erdoğan, "14 Mayıs'ta Meclis'te tecelli eden iradeyi bu kez çok daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanlığına yansıtalım. Oylarımızla Türkiye Yüzyılı'nı başlatalım' ifadeleri kullanıldı.

14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Türkiye sandığa gitti ancak adaylardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 50+1 oy oranınını sağlayamadığı için seçimler ikinci tura kaldı.

28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur için seçimleri için adayların mesaisi devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Milletimin her bir ferdine sesleniyorum: Sensiz Olmaz! Yarın, Büyük Türkiye Zaferi için hep beraber sandığa gidelim. 14 Mayıs'ta Meclis'te tecelli eden iradeyi bu kez çok daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanlığına yansıtalım. Oylarımızla Türkiye Yüzyılı'nı başlatalım."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1662343672581570560

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Meryrm deniz27 Mayıs 2023 11:13

Başlasın türkiye yüzyılı

Sonraki Haber Yükleniyor...