Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu Sinan Oğan görüşmesinin detayları belli oldu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2023 18:25 - Güncelleme : 15 May 2023 18:33
Sinan Oğan,Kılıçdaroğlu

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kritik ismi haline gelen Sinan Oğan ile ittifakların görüşmesi başladı. CHP'li Engin Özkoç, Sinan Oğan ile ilgili 'birlik' mesajı verirken Kılıçdaroğlu'nun da Oğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanlığı seçiminde kesin olmayan sonuçlara göre aldığı yüzde 5,28'lik oyla kritik bir rol oyanayan ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ın ikinci tur için tutumu merakla beklenirken, CHP'den ilk açıklama geldi. 

Halk TV'ye konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Kılıçdaroğlu'nun dün akşam Sinan Oğan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söylerken, "O görüşme gayet olumlu bir görüşmeydi. Sayın genel başkanımız (Oğan'ı) tebrik etti" dedi. 

"BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR"

Oğan ile ilgili konuşan Özkoç, "Milli duruşumuzla ilgili bir farklılığımız olduğunu da düşünmüyorum" dedi. 

Özkoç, "Bugün milletimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Umudum odur ki; bu birlik ve beraberlik gerçekleşir. Ve Türkiye doğru bir şekilde tekrar umuda yelken açar" diye konuştu.


Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...