Tgrt Haber

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na FETÖ ve PKK üzerinden kaset göndermesi: Bu işlerin kazananı olmaz

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2023 23:41 - Güncelleme : 24 May 2023 08:43
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na FETÖ ve PKK üzerinden kaset göndermesi: Bu işlerin kazananı olmaz
Muharrem İnce,seçim,Kemal Kılıçdaroğlu

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala yayınlanan montaj videolar sonrası cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararı alan, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kaset göndermesinde bulundu.

Pazar günü yapılacak seçimler öncesi tutumu merak edilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'na destek vereceği söylentileri dolaşırken dikkat çeken bir paylaşımda daha bulundu.

Kılıçdaroğlu'na destek vereceği iddialarını hastaneden paylaştığı bir fotoğrafla yalanlayan İnce, CHP liderine kaset kumpası üzerinden ayar verdi.

İNCE'DEN 'KASET' GÖNDERMESİ

Montaj videoyla kurulan kaset komplosu ve 'iktidardan para aldı' iddialarının ardından 14 Mayıs'taki seçimler öncesi cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce, bugün isim vermeden Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu. Siyasetin FETÖ ve PKK örtülü iş birliği ile hazırlanmış kumpaslarla lekelendiğini vurgulayan İnce, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'BU İŞLERİN KAZANANI OLMAZ'

"Siyaset topluma liderlik etmek, yanlışları düzeltmek, toplumu daha iyisine yönlendirmek için yapılır/yapılmalıdır. Maalesef siyaset dünyamız; FETÖ ve PKK ile örtülü iş birliği ile hazırlanan kumpaslarla, yalan, iftira ve montajlarla kirletilmiştir. Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz."

https://twitter.com/vekilince/status/1661070700197576706

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...