Tgrt Haber

Son dakika: Bolu'da korkutan deprem! AFAD ve valilikten açıklama geldi (AFAD son depremler)

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
14 Ekim 2023 17:15 - Güncelleme : 14 Ekim 2023 17:41
Son dakika: Bolu'da korkutan deprem! AFAD ve valilikten açıklama geldi (AFAD son depremler)
Bolu,deprem

Son dakika haberi: Bolu'da akşam saatlerine doğru deprem paniği yaşandı. AFAD, depremin 4.5 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Paniğe yol açan deprem sonrası Bolu Valiliğinden de açıklama geldi.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Gün boyunca sırasıyla Kahramanmaraş, Adıyaman, Mersin ve Malatya'dan sonra depremin adresi bu kez Bolu oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bolu merkezinde 4,5 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Bolu ilimizde, saat 17.07’de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1713196165599039988

BOLU VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Merkez üssü Bolu şehir merkezinin yaklaşık 24 kilometre uzaklıktaki Mengen ilçesi sınırında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin derinliği ise 7.28 kilometre olarak bildirildi.

Deprem bölgedeki vatandaşlarda büyük paniğe neden olurken, Bolu Valiliğinden de konuya ilişkin açıklama geldi. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "An itibariyle iletilen olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Gelişmeler takip edilmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" denildi.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD, Türkiye genelinde meydana gelen depremleri dakika dakika resmi sitesinden paylaşıyor. AFAD'ın son depremler listesini görmek için tıklayınız.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...