Tgrt Haber

Instagram'ın zenginleri belli oldu! Tek bir paylaşımlarıyla servet kazanıyorlar... Listenin başındaki isim şaşırtmadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Temmuz 2023 11:21 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 11:59
Instagram'ın zenginleri belli oldu! Tek bir paylaşımlarıyla servet kazanıyorlar... Listenin başındaki isim şaşırtmadı
afra saraçoğlu,beren saat,fahriye evcen

Ünlüler instagram hesaplarından yaptıkları tek bir paylaşımla servet kazanıyor. Ünlülerin sosyal medya paylaşımlarıyla ne kadar kazandıklarını biliyor musunuz? Listenin başındaki isim, sosyal medyada en çok takip edilen ünlülerin başında gelen Hande Erçel oldu.

Sosyal medyada milyonlarca takipçiye sahip oyuncular artık buradan yaptıkları paylaşımlarıyla binlerce lira para kazanmaya başladı. Tek bir instagram paylaşımı binlerce lira kazandırıyor. 

ÜNLÜLER SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINDAN NE KADAR KAZANIYOR? 

Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın aktardığı bilgilere göre; Ünlülerin sosyal medyadan kazandıkları ücretler dudak uçuklatıyor. Paylaşım başına aldıkları ücretle binlerce lira kazanan ünlülerin listesi paylaşıldı. İşte, tek bir paylaşımıyla binlerce lira kazanan o ünlüler; 

Hande Erçel 

Hande Erçel sosyal medyadan en çok kazanan ünlü ismi. 30.9 milyon taklipçisi bulunan Erçel, 1 paylaşım başına 350 bin TL kazanıyor.

Instagram'ın zenginleri belli oldu! Tek bir paylaşımlarıyla servet kazanıyorlar... Listenin başındaki isim şaşırtmadı

Serenay Sarıkaya

Geçtiğimiz hafta 10 milyon takipçiye ulaşan Serenay Sarıkaya 1 paylaşımıyla 275 bin TL kazanıyor. Saçlarını kestiren ve Netflix'te yayınlanacak yeni filmiyle merak uyandıran Sarıkaya sosyal medya sayfasını aktif şekilde kullanıyor. 

Afra Saraçoğlu

Son dönemin popüler ismi Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinin yanı sıra rol aldığı reklamlarla da adından söz ettiriyor. Afra Saraçoğlu sosyal medyada 1 paylaşımıyla 250 bin TL kazanıyor. 

Fahriye Evcen

İkinci çocuğunu kucağına alan Fahriye Evcen, diziye ara vererek yer aldığı reklamlarla izleyici karşısına çıkıyor. Sosyal medyada 13. 600 takipçiye sahip Evcen, 1 paylaşımıyla 250 bin TL kazanıyor. 

Beren Saat 

Son dönemde dizilerde rol almayan Beren Saat sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmayan isimler arasında. 5.400 takipçiye sahip oyuncu 1 paylaşımıyla 200 bin TL kazanıyor. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...