Tgrt Haber

Oğan cephesinden Kılıçdaroğlu'na seçimden çekilme çağrısı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2023 23:17 - Güncelleme : 15 May 2023 23:42
Oğan cephesinden Kılıçdaroğlu'na seçimden çekilme çağrısı
Sinan Oğan,seçim,Kılıçdaroğlu,Erdoğan

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile ikinci tura kalan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seçimden çekilme çağrısında bulundu. Sevda Özbek açıklamasında, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2. turdaki sorumluluğu Sayın Sinan Oğan'a devretmesi ülkemiz adına en hayırlı olanı olacaktır" ifadelerini kullandı. 

14 Mayıs’ta seçimi için milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Seçimi aldığı yüzde 49,5 oyla önde tamamlayan Erdoğan'ı en yakın rakibi Kılıçdaroğlu, yüzde 44,89 takip etti. İkinci tura kalan seçimin ardından gözler liderlere çevrilirken kritik öneme sahip olan Sinan Oğan cephesinden yeni bir çağrı geldi. 

ATA İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Sevda Özbek, 14 Mayıs seçimlerinde ikinci tura kalan Kılıçdaroğlu'na seçimden 'çekilme' çağrısı yaptı. 

"OĞAN'A DEVRET" 

Twitter üzerinden paylaşım yapan Sevda Özbek, Kılıçdaroğlu'nun ikinci turdaki yerini, 14 Mayıs seçimlerinde üçüncü olan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a devretmesini istedi. 

https://twitter.com/SevdaOzbk/status/1658127733904293893

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...