Tgrt Haber

Fenerbahçe şampiyon olur mu? İsmail Kartal açıkladı, işte tüm ihtimaller

29 Nisan 2022 14:20 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 14:36
Fenerbahçe şampiyon olur mu? İsmail Kartal açıkladı, işte tüm ihtimaller

Fenerbahçe evinde Gaziantep FK ekibini ağırlayacak. Son haftalarda üst üste galibiyet gören Fenerbahçe Trabzonspor ile farkı 11’e düşürdü. Sarı lacivertli taraftarlar ''Fenerbahçe şampiyon olur mu? Süper Lig’in bitmesine kaç hafta var?'' sorularının cevabını arıyor.

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sezonun 35.haftasında Fenerbahçe lider Trabzonspor ile farkı 11. Son haftalarda galibiyet serisini bozmayan Fenerbahçe taraftarı mucizeye odaklandı. Bugün evinde oynama avantajını galibiyete dönüştürmek istiyor. Kanarya teknik direktörü İsmail Kartalmerak edilen ''Fenerbahçe şampiyon olur mu?'' sorusunun cevabını verdi.

FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLUR MU?

Süper Lig 35.haftasında Kanarya evinde rakibi Gaziantep FK'nin evinde sahaya çıkacak. Lider Trabzonspor ile arasında 11 puan fark olan sarı lacivertli ekip Ülker Stadyumu'nda Gaziantep ekibini ağırlayacak. Aynı hafta ise Trabzonspor Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe şampiyon olabilir mi? İşte futbol yorumcularının gösterdiği ihtimaller:

Fenerbahçe bu akşam rakibi Gaziantep FK'ya kaybederse Trabzonspor direkt şampiyon olacak. Bordo mavili takım yarın çıkacağı mücadeleden 1 puan alsa dahi şampiyonluğunu ilan ediyor. 

Trabzonspor bütün maçlarını kaybetmesi ve Fenerbahçe'nin tüm maçlardan galibiyetle çıkması durumunda ise Kanarya şampiyon olur. Puanlar eşit olması durumunda Bordo mavili averaj farkıyla şampiyon olacak. 

İSMAİL KARTAL’DAN FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞU YORUMU

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal son haftalarda takımın gösterdiği performans nedeniyle yönetimin ve taraftarın takdirini kazandı. Fenerbahçe teknik direktörü Kartal geçtiğimiz hafta, "Bizim hedefimiz maç maç düşünmek. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Oyuncularımızla birlikte en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Bu neresi olur, bilemeyiz. Futbol bu. Maç maç düşünüp önümüze bakıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe şampiyon olur mu? İsmail Kartal açıkladı, işte tüm ihtimaller

SÜPER LİG NE ZAMAN BİTİYOR?

Fenerbahçe şampiyonluk ihtimalleri konuşulurken ''Süper Lig’in bitmesine kaç maç var?'' sorusunun cevabına odakladı. Türkiye Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 13 Ağustos Cuma başladı. Süper Lig 22 Mayıs Pazar sona erecek. 

FENERBAHÇE İKİNCİLİĞİ BIRAKMAK İSTEMİYOR 

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı için geri sayım devam ediyor. Fenerbahçe şampiyon olamaması durumunda ikincilik koltuğunu bırakmak istemiyor. İkincilik koltuğunu bırakmak istemeyen takım hemen arkasında bulunana Konyaspor ile farkı açmak istiyor. Fenerbahçe ikinci olması durumunda Avrupa yolcusu olacak. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...