Tgrt Haber

RTÜK'ten Şampiyonlar Ligi kararı: Şifresiz yayınlanacak

15 Nisan 2022 11:40 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 12:10
RTÜK'ten Şampiyonlar Ligi kararı: Şifresiz yayınlanacak

RTÜK, Exxen’de yayınlanması beklenen Şampiyonlar Ligi yarı finali için karar aldı. Maçlar şifresiz olarak yayınlanacak. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi’nde son eleme maçları oynandı ve yarı finalde karşılaşacak takımlarda belli oldu. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool Villarreal ile karşılaşırken, yine İngiltere Lig ekiplerinden Manchester City, Real Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Nefes kesecek maçların normal şartlarda Exxen ile naklen yayınlanması bekleniyordu. Ancak RTÜK’ün aldığı karara göre söz konusu yarı final maçları şifresiz olarak yayınlanacak. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNALİ ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Şampiyonlar Ligi’nin yarı finalinin şifresiz yayınlanması kararını aldı. Normalde yayın hakları Exxen’de iken, alınan karar ile kullanıcılar yarı final maçlarını TV8 ya da TV8,5 ekranlarından takip etmesi bekleniyor. 

''Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), 21 Ekim 2021 tarihinde aldığı karar göre, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçları ve final şifresiz yayınlanacak. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi yarı final ve final karşılaşmaları, UEFA Süper Kupa maçı da şifresiz olarak ekranlara gelecek.''

RTÜK'ten Şampiyonlar Ligi kararı: Şifresiz yayınlanacak

Liverpool-Villarreal ve Manchester City-Real Madrid eşleşmeleri, 26-27 Nisan ile 3-4 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...