Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
20 Ağustos 2022 - 19:31

Bafetimbi Gomis Avrupa'ya damga vurdu!

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Süper Lig'de takımını sırtlamaya devam ediyor. Antalyaspor ve Ümraniyespor karşılaşmalarında oyuna sonradan girerek galibiyetleri getiren isim olmayı başaran tecrübeli forvet, sarı-kırmızılı taraftarları sevince boğdu. Performansıyla göz dolduran Gomis, Avrupa'nın en önemli 15 liginde 36 yaş üstü futbolcular içinde en golcü isim durumuna geldi.
Futbol - Futbol
20 Ağustos 2022 - 19:15

Hull City hezimete uğradı!

İngiltere Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, West Bromwich Albion'a deplasmanda 5-2 mağlup oldu. Hull City, bu sezon ilk kez yenildi.
Spor - Spor
20 Ağustos 2022 - 19:07

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den İHA'ya taziye mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gaziantep'te yaşanan kazada hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri Umut Yakup Tanrıöver ile Muhammed Abdulkadir Esen için taziye mesajı gönderdi.
Futbol - Futbol
20 Ağustos 2022 - 19:00

Gaziantep, feci kazada hayatını kaybedenlerin anısına sahaya siyah forma ile çıkacak

Gaziantep’in Nizip ilçesinde 16 kişinin öldüğü ve 22 kişinin de yaralandığı feci kaza sonrası kentin takımı Gaziantep FK, Hatayspor karşılaşmasına siyah forma ile çıkılacağını duyurdu.
 - Galatasaray transfer için düğmeye bastı
20 Ağustos 2022 - 00:40

Galatasaray yılın bombasını patlatıyor: Eden Hazard formaya yakın!

Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olan ancak hayal kırıklığı yaşatan yıldız futbolcu Eden Hazard'ın Galatasaray'ın radarına girdiği ileri sürüldü. Ancak oyuncuyu elinden 40 milyon euro gibi bir bedelle elinden çıkarmak isteyen eflatun beyazlıların bu talebinin, Galatasaray'ın önünde büyük engel oluşturduğu belirtildi. Ancak sarı kırmızılıların kiralık formülü üzerinden bir teklifte bulunabileceği gelen bilgiler arasında.
 - Aslan, Gomis'in füzesiyle kükredi!
19 Ağustos 2022 - 22:42

Son dakika! Aslan, Olimpiyat'ta Gomis'in füzesiyle kükredi! Maç sonucu: Ümraniyespor 0-1 Galatasaray

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Ümraniyespor, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Galatasaray maçı yıldız golcüsü Gomis'in 87'inci dakikada attığı golle 1-0 kazandı!
Futbol - Futbol
19 Ağustos 2022 - 21:18

Trabzonspor'dan futbolcu fabrikası Ajax'a, 9,5 milyon euroluk satış! Ahmetcan Kaplan, kulüp tarihine geçti!

Trabzonspor'un genç oyuncusu Ahmetcan Kaplan 9,5 milyon euro bedelle resmen Hollanda temsilcisi Ajax'a transfer oldu. Genç futbolcu, bu bonservis bedeli ile Trabzonspor'un tarihine geçti. Kaplan, Trabzonspor'un eski yıldızları Yusuf Yazıcı, Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke gibi isimlerle aynı listeye girmeyi başardı.
Futbol - Futbol
19 Ağustos 2022 - 20:53

Türk futbol tarihinde bir ilk: Göztepe, Sport Republic ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen'in sahibi olduğu Sport Republic şirketi ile anlaştı. Kulüp hisselerinin yüzde 70'inin devri konusunda daha önce prensipte anlaştığı Sport Republic, Türkiye'de futbol kulübünün hissesinin alan ilk yabancı yatırımcı olarak tarihe geçti.
 - 3 Temmuz'un peşini bırakmıyor!
19 Ağustos 2022 - 17:59

Son dakika! Fenerbahçe'den İçişleri Bakanlığı'na '3 Temmuz' davası

Son dakika haberi: Fenerbahçe Kulübü, KAP'a yaptığı bildirimde 3 Temmuz kumpası ve sonrasında yaşanan olaylardaki zararlar nedeniyle İçişleri Bakanlığı'na maddi ve manevi tazminat davası açıldığını duyurdu.
 - Avantajı kaptık!
18 Ağustos 2022 - 23:59

Fenerbahçe avantajı kaptı! Maç sonucu: Austria Wien 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Avusturya'nın Austria Wien takımıyla karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler etkili bir oyunla rakibini 2-0 mağlup etti ve İstanbul'daki rövanş maçı öncesi avantajı kaptı.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 22:40

Başakşehir avantajı koruyamadı

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Medipol Başakşehir, Belçika temsilcisi Antwerp'le 1-1 berabere kaldı.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 21:55

Sivasspor, Malmö'ye kaybetti

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Demir Grup Sivasspor, deplasmanda İsveç temsilcisi Malmö'ye 3-1 mağlup oldu.
 - Galatasaray'ı sarsan haber
18 Ağustos 2022 - 21:40

Galatasaray'da sakatlık şoku! Yeni transfer 3 hafta sahalardan uzak

Süper Lig'e Antalyaspor galibiyetiyle başlayıp Giresunspor karşısında alınan mağlubiyetiyle moral kaybeden Galatasaray'a bir kötü haber daha geldi. Sarı kırmızılıların orta sahadaki yeni transferi sakatlık geçirdi.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 20:45

Wanda Nara, Mauro Icardi için İstanbul'da: Transfer görüşmesi yapacak!

Son dakika transfer haberi. Fransız basını, Galatasaray'ın ilgilendiği Mauro Icardi'nin menajerliğini yapan eşi Wanda Nara'nın transfer görüşmeleri için İstanbul'a gittiğini yazdı.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 20:34

Fabrice N'Sakala'dan flaş sözler: Yönetim izin vermedi!

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan ve uzun süre kadro dışı kalan Fabrice N'Sakala, teknik direktör Valerien Ismael'in kendisini kadroda görmek istediğini ancak yönetimin buna engel olduğunu söyledi.
Basketbol - Basketbol
18 Ağustos 2022 - 20:31

13 yaşında Barcelona'ya transfer oldu

İzmir alt yapısından yetişen 13 yaşındaki basketbolcu Emir Karabulut, Barcelona'ya transfer oldu.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 19:33

Artem Dzyuba Adana Demirspor'da!

Son dakika transfer haberleri: Adana Demirspor, Rus futbolcu Artem Dzyuba'yı kadrosuna kattı.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 19:12

Beşiktaş taraftarından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamalarına tepki!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükeşki, MHK Ağustos Ayı Eğitim Semineri'nde yaptığı açıklamada, "Tüm veriler, sistemimizin doğru yolda çalışmaya başladığını gösteriyor" dedi ve kulüplerden anlayış beklediğini ifade etti.
 - Hakem kararları TV'ye taşınıyor!
18 Ağustos 2022 - 19:04

TFF'den tarihi karar: Hakem kararları TV'ye taşınıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in 4. haftasından itibaren hakem performanslarının yayıncı kuruluşta görüntülü olarak değerlendirileceğini açıkladı.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 18:49

TFF'den Yasin Kol kararı: Dinlendirilecek

Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Murat Ilgaz, Alanyaspor-Beşiktaş maçının kararlarıyla tartışılan hakemi Yasin Kol'un dinlendirileceğini söyledi. 3-3 biten maçtan sonra siyah-beyazlı yönetim ve camia adeta ayağa kalkmış ve Yasin Kol'un bir daha maçlarına verilmemesini istemişti.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 18:34

Trabzonspor transferi KAP'a bildirdi!

Son dakika transfer haberi: Trabzonspor, Fath Union Sport ile Mountassir Lahtimi transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.
Başa Dön