Tgrt Haber

Mezara yanlış cenazeyi koydular! Ceset topraktan çıkarılıp morga kaldırıldı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 May 2024 00:23 - Güncelleme : 23 May 2024 00:27
Mezara yanlış cenazeyi koydular! Ceset topraktan çıkarılıp morga kaldırıldı 

Çorum'da yanlış aileye verilen cenaze, savcılık kararıyla mezardan çıkarılıp morga nakledildi. Yaşanan skandal olayla ilgili ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. 

Çorum'un Alaca ilçesinde, yanlış kişiye ait olduğu anlaşılan cenazenin mezardan çıkarılmasının ardından hastane morguna götürüldü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan bilgiye göre, Alaca Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olan Zeki Aksakal ve Nuri Yalçınkaya aynı gün içinde hayatını kaybetti. Morgdaki işlemlerden sonra Nuri Yalçınkaya'ya ait cenaze, yanlışlıkla Zeki Aksakal'ın ailesine teslim edildi.

Dün öğle namazını müteakip Sebilullal Camisi'nde kılınan namazın ardından cenaze, Alaca Şehir Mezarlığı'nda defnedildi. Gün içinde cenazeyi teslim almak için hastaneye giden Nuri Yalçınkaya'nın ailesi ise morgda kendilerine verilen cenazenin Yalçınkaya'ya ait olmadığını anlayınca adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Mezara yanlış cenazeyi koydular! Ceset topraktan çıkarılıp morga kaldırıldı  - 1. Resim

MERAR AÇILDI, CENAZE ÇIKARILDI! 

Soruşturmada, Aksakal ile Yalçınkaya'nın cenazelerinin karıştığının belirlenmesi üzerine savcılık izniyle mezar açılarak, Yalçınkaya'nın cenazesi gömüldüğü yerden çıkarıldı. Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazelerin yarın toprağa verileceği öğrenildi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...