Tgrt Haber
ATAKAŞ HATAYSPORBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EYÜPSPOREMS YAPI SİVASSPORFENERBAHÇE A.Ş.GALATASARAY A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.GÖZTEPE A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORRAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
31 Aralık 2021 - 19:30

Fenerbahçe'ye Allahyar piyangosu!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'den Zorya'ya kiralanan Allahyar Sayyadmanesh, 1.5 yıllık sözleşmesinin bitmesinin ardından Ukrayna ekibinden ayrılarak sarı-lacivertli takıma döndü. Yıldız futbolcu geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından Zorya kulübüne veda paylaşımında bulunmuştu.. İran basınında yer alan haberde, yıldız futbolcuya taliplerin olduğu belirtildi.
Futbol - Futbol
31 Aralık 2021 - 19:22

Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın yeni adresi belli oluyor!

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu zirvede tamamlayan Beşiktaş yeni sezona büyük umutlarla başlasa da ilk yarının sonunda zirvenin bir hayli uzağında kaldı. Yeni yılda kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Kara Kartal'ın büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği Salih Uçan için Göztepe ve Altay'ın devrede olduğu, Altay'ın transferi bitirmeye daha yakın olduğu ifade edildi.
Futbol - Futbol
31 Aralık 2021 - 19:09

Volkan Demirel'den Galatasaray'a transfer çalımı! Davide Santon...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de ara transfer döneminin açılmasına sayılı günler kala takımlar transfer çalışmalarına hız verdi. İtalyan basınında yer alan haberde Galatasaray ve Fatih Karagümrük'ün Davide Santon'a talip olduğu iddia edildi.
Futbol - Futbol
31 Aralık 2021 - 12:18

Edin Visca savaşı kızıştı: Fenerbahçe ve Trabzonspor'un teklifleri belli oldu

Başakşehir’in yıldızı Edin Visca, Süper Lig’in devlerini peşine taktı. Boşnak futbolcu için Fenerbahçe ile Trabzonspor, yarışıyor. Sarı Lacivertliler Visca için 6 milyon Euro bonservis isteyen Başakşehir’e 2 milyon Euro ve oyuncu önerirken Trabzonspor ise 3 milyon Euro teklif etti.
Futbol - Futbol
31 Aralık 2021 - 07:38

Galatasaray 2 golcüden birini alacak

Galatasaray, ara transferde kadrosuna bir golcü katacak. Ola Solbakken ve Emil Konradsen Ceide için temaslarını sürdüren sarı kırmızılılar ikiliden birini istiyor.
Futbol - Futbol
30 Aralık 2021 - 22:51

Kartal tek golle turladı! Maç sonucu: Beşiktaş 1-0 Altay

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Beşiktaş, Vodafone Park'ta Altay'ı konuk etti. Siyah-beyazlılar kaptan Atiba'nın kaydettiği goller rakibini 1-0 mağlup etti ve son 16 turuna yükseldi.
Futbol - Futbol
30 Aralık 2021 - 21:41

Gaziantep FK penaltılarda turladı

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur maçında Gaziantep FK sahasında Bursaspor’u konuk etti. Normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 eşitlikle sona eren zorlu maçı, penaltı atışları sonunda 6-5 kazan Gaziantep FK, son 16 turuna kalan taraf oldu.
Futbol - Futbol
30 Aralık 2021 - 20:07

Bomba transfer iddiası: 'Tokatçı' Jailson Galatasaray yolunda!

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Jailson'a Galatasaray'ın talip olduğu öne sürüldü. Brezilyalı futbolcu, olaylı Galatasaray derbisinde Belhanda'ya attığı tokatla çok konuşulmuş ve uzun süre gündem olmuştu.
Futbol - Futbol
30 Aralık 2021 - 19:55

Okay Yokuşlu Galatasaray'a doğru!

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'in ilk yarısında beklenilen performansın çok altından kalan ve Ziraat Türkiye Kupası'na da veda eden Galatasaray, ara transfer dönemi çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, daha önce de gündemine aldığı Okay Yokuşlu'yu bu kez kadrosuna katmak istiyor. İspanyol basını ise, kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın Okay Yokuşlu'yu transfer edeceğini manşetlerine taşıdı.
Futbol - Futbol
30 Aralık 2021 - 19:42

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer çalımı! Dennis Man...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'deki formuyla dikkat çeken Trabzonspor, devre arası transfer dönemi için düğmeye bastı. Eksik bölgelere yapılacak nokta atışı takviyelerle iddiasını güçlendirmek isteyen bordo-mavililerle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İtalyan kulübü Parma, Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Rumen futbolcu Dennis Man'i Trabzonspor'a teklif etti.
Futbol - Futbol
30 Aralık 2021 - 19:30

Everton'dan Cenk Tosun kararı! Beşiktaş...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Süper Lig'in ikinci devresinde çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılarda ilk gündem ise milli futbolcu Cenk Tosun... Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu ile ilgili Everton kararını verdi.
Futbol - Futbol
30 Aralık 2021 - 19:24

Trabzonspor'dan Eskişehirspor'a ret!

Maddi zorluklar içinde bulunan ve TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son sırada yer alan Eskişehirspor Kulübü, transfer tahtasını açabilmek için borçlu olduğu Trabzonspor Kulübü'ne resmi yazı yollayarak imza istedi. Bordo-mavili yönetim ise gelen bu talebi reddetti.
Futbol - Futbol
30 Aralık 2021 - 13:55

Kripto para çıkarmaya hazırlanan Mesut Özil şimdi de kulüp satın alacak

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, kulüp başkanlığına soyunuyor. Özil’in TFF. 2. Lig takımı Çorum FK’ya talip olduğu iddia edildi.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2021 - 23:27

Kanarya uzatmada turladı! Maç sonucu: Fenerbahçe 2-0 Afjet Afyonspor

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde ilk devreyi tamamlayan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde TFF 2 Lig ekibi Afjet Afyonspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler uzatmalara giden karşılaşmayı 2-0 kazanarak son 16 turuna yükseldi. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri penaltıdan Valencia ve Osayi-Samuel kaydetti.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2021 - 22:16

Galatasaray'ın Mert Müldür teklifini İtalyanlar duyurdu!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'in ilk yarısını 10. sırada tamamlayan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda normal süresi ve uzatma dakikaları 3-3 biten karşılaşmada Denizlispor'a penaltılarda elendi. Savunmaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer çalışmalarına hız verildi. Galatasaray'ın milli futbolcu Mert Müldür için yaptığı teklif ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2021 - 20:40

Edin Visca'dan heyecanlandıran paylaşım! Transfer...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de ilk yarının sonuna gelinirken, kulüpler transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle ligin zirvesinde bulunan Trabzonspor birçok oyuncu ile temas halindeyken gündeme gelen son isim Medipol Başakşehir'in tecrübeli kanat oyuncusu Edin Visca olmuştu. Boşnak yıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla merak uyandırdı ve taraftarları heyecanlandırdı.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2021 - 20:12

Beşiktaş'ın yıldızı Adem Ljajic'in yeni adresi belli oluyor! Başakşehir...

Son dakika transfer haberi: Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun raporuna göre çalışmalarını sürdüren turuncu-lacivertliler, Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Adem Ljajic'in peşine düştü. İtalyan basını, 30 yaşındaki futbolcuyla görüşmelere başlandığını iddia etti.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2021 - 19:19

Alanyaspor'da Bülent Korkmaz dönemi sona erdi

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'da Bülent Korkmaz dönemi sona erdi. Akdeniz ekibinde ilk aday Francesco Farioli...
Futbol - Futbol
29 Aralık 2021 - 18:17

Ahmet Nur Çebi şampiyonluğa inanıyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile bir araya gelerek hakemler konusunu görüştü. Çebi, "Daha önce de hakem hatalarından canı yanan Beşiktaş Kulübü adına buraya defalarca geldim." dedi.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2021 - 13:08

Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe açıklaması: Bazı yöneticilerle görüştüm, inşallah Ali Bey'i ikna ederler

Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural hakkındaki Fenerbahçe iddialarına TGRT Haber canlı yayınında cevap verdi. Hakan Dede ile Spor Bülteni'ne bağlanan Vural, "Fenerbahçe'yi çok istiyorum, iyi top oynatırım" dedi. Vural bazı yöneticilerle görüştüğünü de belirterek "İnşallah Ali Bey'i ikna ederler" ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2021 - 07:53

Beşiktaş'tan Önder Karaveli kararı: Yerine 3 aday var

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı yeniden başlayabilir. Konyaspor deplasmanından puansız dönülmesi üzerine Önder Karaveli'ye iki maçlık kredi verildi. Yönetim listesindeki 3 isimle de iletişim hâlinde olduğu öğrenildi.
Başa Dön