Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
4 saat 57 dakika önce

Premier Lig'de VAR kaldırılıyor! Oylamaya sunulacak

İngiltere Premier Lig ekipleri gelecek sezon VAR uygulamasının kaldırılıp kaldırılmaması yönünde önümüzdeki ay oylama yapacak.
Futbol - Futbol
5 saat 10 dakika önce

Ergin Ataman, Galatasaray'a dönüş şartını açıkladı!

A Milli Takım ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray iddialarına cevap verdi. Ataman, taraftarı olduğu kulübe dönüş şartını açıkladı.
Futbol - Futbol
5 saat 19 dakika önce

Uğurcan Çakır'ın menajerinden Galatasaray açıklaması

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın menajeri William D'Avila, Avrupa ve Suudi Arabistan'dan önemli kulüplerle görüşmeler yaptıklarını açıkladı. Menajer D'Avila, Galatasaray iddialarına da cevap verdi.
Futbol - Futbol
5 saat 33 dakika önce

Galatasaray, Wilfried Zaha için kararını verdi

Galatasaray, yıldız futbolcusu Wilfried Zaha'nın geleceği hakkında kararını verdi. Yönetim Suudi Arabistan'dan talipleri olan Fildişi Sahilli oyuncusu için gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.
Futbol - Futbol
6 saat önce

Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisine özel kadro: Rotasyona gidecek

Süper Lig'in bitimine iki hafta kala ezeli rakibinin 6 puan önünde olan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi kadroda değişikliğe gidecek. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
7 saat 3 dakika önce

Dursun Özbek'ten Florya sözleri: "İhale süreci devam ediyor"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurulu bize bana ve arkadaşlarımla bu işleri yapmam için oy birliği ile yetki verdi. Oy birliğinin anlamı çok farklıdır” dedi.
Futbol - Futbol
15 saat 27 dakika önce

Aziz Yıldırım yeniden sahne alıyor... Başkan adaylığını ve yönetim listesini açıklayacak

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla yeniden başkan adaylığını açıklayacak. Yıldırım yönetim listesinden ilk isimler de belli oldu.
 - Sözleşme süresi belli oldu
14 Mayıs 2024 - 22:45

Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı! Sözleşme süresi belli oldu

Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüştüğünü duyurmuş ve seçilmesi halinde göreve getireceğini söylemişti. Aziz Yıldırım'ın Portekizli teknik direktörle anlaşmaya vardığı ve sözleşme süresinin de 3 yıl olduğu öne sürüldü.
 - İlkay Gündoğan harekatı!
14 Mayıs 2024 - 22:12

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan harekatı!

Galatasaray'ın İlkay Gündoğan aşkı yeniden alevlendi. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcu için harekete geçiyor. Cimbom'un yaz transfer döneminde İlkay için resmi teklif yapacağı öne sürüldü.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 21:33

EURO 2024 öncesi Zaniolo'dan kötü haber! Turnuvayı yine kaçırabilir

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'dan kötü haber geldi. Liverpool maçında sakatlanan İtalyan yıldızın, EURO 2024'te forma giyemeyeceği ifade edildi.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 20:54

Son dakika! Fenerbahçe'de seçim tarihi açıklandı!

Son dakika haberi... Fenerbahçe Kulübü, Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısının 30 - 31 Mayıs 2024, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 8 - 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacağını duyurdu.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 20:35

Fenerbahçe'den Galatasaray derbisine özel karar

Süper Lig'de bitime 2 hafta kala ezeli rakibinin 6 puan gerisinde kalan Fenerbahçe pazar günü oynanacak Galatasaray derbisine büyük önem veriyor. Sarı-lacivertlilerde yönetimin bu karşılaşmaya özel prim verilmesini gündemine aldığı öne sürüldü.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 19:24

Dursun Özbek'ten Erden Timur iddialarına cevap: "Fikir ayrılığı gönül ayrılığı değildir"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek seçim çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Riva ve Kemerburgaz projeleri hakkında konuşan Özbek, Erden Timur ile arasında anlaşmazlıklar olup olmadığı sorusuna da cevap verdi.
 - "Evi bile hazır!"
14 Mayıs 2024 - 19:22

Mauro Icardi için sürpriz transfer iddiası: "Evi bile hazır!"

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi için gündem olacak bir transfer iddiası ortaya atıldı. 31 yaşındaki Arjantinli futbolcu için İtalya'dan sürpriz bir ekibin harekete geçebileceği ve Icardi'nin bölgede hazır bir evi olduğu öne sürüldü.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 19:14

Galatasaray ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray ile Beşiktaş 'saha olayları' ile 'çirkin ve kötü tezahürat' sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 17:48

Al Nassr'dan Anderson Talisca kararı! Süper Lig devleri pusuda

Adı her transfer döneminde Süper Lig devleriyle anılan Anderson Talisca için Al Nassr'ın sürpriz bir karar aldığı öne sürüldü. Suudi Arabistan ekibi, yaz transfer döneminde yıldız futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 17:23

Manchester United'da Raphael Varane dönemi sona eriyor!

İngiltere Premier Lig devi Manchester United, Raphael Varane ile yollarını ayırma kararı aldı.
 - Taraftardan ilginç derbi hazırlığı
14 Mayıs 2024 - 09:13

"Derin GS taraftarı Pelerini" satışa çıkar çıkmaz tükendi! Taraftardan ilginç derbi hazırlığı

Bir işletme tarafından üretilen siyah Galatasaray pelerini satışa çıkar çıkmaz tükendi. "Derin GS taraftarı Pelerini" adı altında satışa çıkarılan pelerinler sosyal medyada gündem oldu.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 00:33

Liverpool ile Aston Villa yenişemedi! Gol düellosunda kazanan yok

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında oynanan maçta Liverpool, deplasmanda Aston Villa ile 3-3 berabere kaldı.
 - Servet kazanacak!
13 Mayıs 2024 - 23:27

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu: Servet kazanacak!

Son dakika haberi... Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’den alacağı maaş belli oldu. Aziz Yıldırım'ın görüşmelerde bulunduğu Mourinho, sarı-lacivertli takıma gelmesi halinde servet kazanacak. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
13 Mayıs 2024 - 22:35

Ezeli rakipler Manchester United'ın yıldızına kanca attı!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Manchester United'ın yıldız orta saha oyuncusu Casemiro'yu transfer etmek istediği öne sürüldü.
Sona Git