Tgrt Haber

Ali Çamlı hayatı ve biyografisi

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
25 Mart 2024 09:18 - Güncelleme : 25 Mart 2024 09:46
Ali Çamlı hayatı ve biyografisi

Gündeme gelen Ali Çamlı'nın kim olduğu insanlar tarafından merak ediliyor. Ali Çamlı'nın aslen nereli olduğu da araştırılıyor. Ali Çamlı Kayserispor'un Başkanıdır. İşte detaylar...

Son dönemlerde yaşanan olaylar ile gündeme gelen Ali Çamlı'nın hayatı insanlar tarafından merak ediliyor. Kayserispor'un başkanı olan isim eskiden imamlık yapmıştır. Hayatına dair detaylar...

ALİ ÇAMLI KİMDİR?

Ali Çamlı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Hunat Camii'de eskiden imamlık yapmıştır. Ayrıca Kayserispor'da asbaşkanlık görevini de sürdürmüştür. İmamlık görevinden emekli olduktan sonra 17 Aralık 2022 tarihinde yapılan Kayserispor genel kurulunda başkanlığa aday olmuştur. Ali Çamlı seçilerek Kayserispor tarihinin 31. Başkanı olarak göreve gelmiştir.

Ali Çamlı hayatı ve biyografisi - 1. Resim

ALİ ÇAMLI KAZA MI YAPTI?

Ali Çamlı aracı ile Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı olan Zümrüt Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde seyahat halindeyken mobilet sürücüsü ile çarpıştı. Kazada ağır yaralanan mobilet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...