Tgrt Haber

Sergen Yalçın milli takımın başına mı geçecek? TFF'den açıklama geldi!

20 Eylül 2022 11:14 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 11:24
Sergen Yalçın milli takımın başına mı geçecek? TFF'den açıklama geldi!
Sergen Yalçın,Beşiktaş,A Milli Futbol Takımı,TFF,Hamit Altıntop

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve şampiyonluk yaşadığı siyah-beyazlılardan ayrılmasının ardından herhangi bir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın adı bir süredir milli takım ile anılıyordu. TFF cephesinden, Sergen Yalçın için açıklama geldi.

Beşiktaş ile çifte kupa kazanan ve sonrasında yaşananların ardından siyah-beyazlılarla yollarını ayıran Sergen Yalçın'ın geleceği merak ediliyordu.

Genç teknik adamın adı geçtiğimiz yaz da dahil olmak üzere birçok takımla anılmıştı. Sergen Yalçın'ın adı özellikle Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile çok geçiyordu. Ancak Sergen Yalçın'ın Hull City birlikteliği gerçekleşmemişti.

Şampiyon teknik adamın hangi takıma imza atacağı bilinmezken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

MİLLİ TAKIM İDDİASI

İddialara göre, Sergen Yalçın'ın adı A Milli Futbol Takımı ile anılmaya başlandı. Hatta Sergen Yalçın'ın kendisine gelen teklifleri, Milli Takım'a gitmek istediği için reddettiği bile öne sürüldü.

Konuya ilişkin TFF'den açıklama geldi. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, TRT Spor'a Sergen Yalçın hakkında açıklamada bulundu.

Altıntop kendisine yöneltilen Sergen Yalçın sorusunu yanıtladı ve tecrübeli hocanın A Milli Futbol Takımı'nın başına geçmeyeceğini ifade etti.

Hamit Altıntop, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Sergen Yalçın haberleri doğru değil, gündemimizde böyle bir konu yok"

Stefan Kuntz, Ay-Yıldızlılar'ın başında çıktığı 10 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 de mağlubiyet yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...