Tgrt Haber

Survivor'dan ayrılan Turabi yoğun bakıma alındı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 09:36 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 09:36
Survivor'dan ayrılan Turabi yoğun bakıma alındı
Turabi

Survivor All Star’ın iddialı yarışmacısı Turabi yaşadığı sakatlık sonrası yarışmadan ayrıldı. Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncu yoğun bakıma alındığını açıkladı.

Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden olan Turabi sakatlıkları sebebiyle adaya veda etti. Sosyal medya hesabından apar topar yoğun bakıma alındığını söyleyen Turabi, hayranlarını korkuttu.

TURABİ YOĞUN BAKIMA ALINDI 

Hastane odasında çekilen bir karesini paylaşan Turabi, ‘’Kırık çıkık için geldik, yoğun bakıma alındık’’ sözleriyle takipçilerini korkuttu. Turabi paylaşımının devamında ise ‘’Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş. Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine" dedi.

Bir daha paylaşım yapan eski yarışmacı, "Ölmez sağ kalırsam kesinlikle dönem işlerinde oynamalıyım. Şöyle kılıçlı, kalkanlı bir rol olsa iyi olmaz mıydı?" dedi. 

Survivor'dan ayrılan Turabi yoğun bakıma alındı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...