Tgrt Haber

Acil ameliyata alınan şarkıcı Aydilge'den yeni haber geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
03 Nisan 2024 19:25 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 19:30

İlginç dansları ve sahne kıyafetleriyle sevşlen şarkıcı Aydilge, dün apar topar ameliyata alındı. İyi geçen operasyonunun ardından son sağlık durumunu paylaşan Aydilge, "Ameliyatım çok başarılı geçti. Labrum yırtığı nedeniyle çok acil ameliyata alınmıştım. Şimdi çok iyiyim." dedi.

Şarkıcı Aydilge son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Aydilge, 4,5 saat süren ameliyatının iyi geçtiğini belirterek, apar topar neden operasyon geçirdiğini açıkladı. 

ŞARKICI AYDİLGE'DEN SON SAĞLIK DURUMU AÇIKLAMASI 

Hastane odasından paylaşım yapan Aydilge, ameliyatının iyi geçtiğini belirterek, "Ameliyatım çok başarılı geçti. Labrum yırtığı nedeniyle çok acil ameliyata alınmıştım. Şimdi çok iyiyim. Sizler beni hoplayıp zıplarken görmeye alıştınız. En kısa zamanda benden beklediğiniz gibi sahnelerde hoplayıp zıplayacağız. Size söz veriyorum, en kısa zamanda ayağa kalkacağım. Dualarınız ve iyi enerjileriniz için teşekkür ederim" dedi. Eşinin bir an olsun yanından ayrılmadığını belirten Aydilge, hastaneden odasından yaptığı yürüyüşleri de sosyal medya hesabından paylaştı. 

 

Acil ameliyata alınan şarkıcı Aydilge'den yeni haber geldi - 1. ResimAcil ameliyata alınan şarkıcı Aydilge'den yeni haber geldi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...