Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Arda Güler alarmı
11 Eylül 2022 - 10:21

Fenerbahçe'de Arda Güler hareketliliği! Sözleşmesinde çarpıcı detay

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in sözleşmesindeki bir detay yönetimi alarma geçirdi. Başkan Ali Koç, Teknik Direktör Jesus ile bir görüşme gerçekleştirdi.
 - Yeni transfere lisans yok
10 Eylül 2022 - 20:57

Fenerbahçe'de 3 futbolcu Süper Lig'de yok: Yeni transfere lisans çıkarılmadı

Bu sezon kadrosuna 12 transfer birden yapan Fenerbahçe'de yabancı sınırı nedeniyle 3 futbolcuya lisans çıkarılmadı. Alınan kararın tamamen teknik kaynaklı olduğunun altı çizilirken, biri yeni transfer olmak üzere 3 futbolcu Süper Lig maçlarında forma giyemeyecek.
Spor - Spor
10 Eylül 2022 - 18:26

Formula 1 İtalya GP'sinde pole pozisyonu Leclerc'in

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 16. yarışı olan İtalya Grand Prix'sinde sıralama turları tamamlandı. Monza'daki yarışa Ferrari'nin Monacolu sürücüsü Charles Leclerc pole pozisyonundan başlayacak. Şampiyona lideri RedBull pilotu Max Verstappen ikinci, Ferrari pilotu Carlos Sainz ise üçüncü sırada yer aldı. Ancak grid cezaları nedeniyle Mercedes'ten George Russell ikinci, McLaren'den Lando Norris üçüncü sıraya yerleşti.
 - Son andaki hatalar kaybettirdi
10 Eylül 2022 - 16:16

12 Dev Adam Avrupa'ya son anda veda etti! Geriden gelip öne geçtiğimiz maçı kaybettik

A Milli Basketbol Takımımız Avrupa Şampiyonası'ndan yine eli boş dönüyor. 12 Dev Adam, EuroBasket2022’de Fransa’yı geçerek adını çeyrek finale yazdırmak istedi. Ancak son 16 turunda Fransa'ya 87-86 yenilen ay-yıldızlı takım, organizasyona veda etti. Maçın normal süresinde Cedi Osman’ın yaptığı hata maça damga vurdu. Maçın son anlarında serbest atıştan yararlanamayan Cedi Osman, Fransa'nın kazanmasında başrol oynadı!
Futbol - Futbol
09 Eylül 2022 - 23:11

Tahkim Kurulu Josef de Souza'nın cezasını onadı! Brezilyalı futbolcudan tepki geldi

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Ankaragücü maçında sahaya giren taraftara müdahale ettiği için kırmızı kart gören Beşiktaşlı Josef de Souza'ya verilen cezayı onadı. Brezilyalı orta saha oyuncusu, karara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.
 - 'İnanılmaz bir değişim oldu'
09 Eylül 2022 - 17:55

Galatasaray'ın 'yıldız yağmuru' transferleri Okan Buruk'u mutlu etti: İnanılmaz bir değişim oldu

Transfer döneminin bitimine saatler kalan yıldız isimleri peş peşe açıklayan Galatasaray, gerçekleştirdiği transferlerle hem teknik ekibi hem de taraftarı oldukça mutlu etti. Yapılan transferleri değerlendiren sarı-kırmızılı takımını teknik direktörü Okan Buruk, "Bu sene inanılmaz bir değişim oldu. Yaşadıklarımızı ve yaşayacaklarımızı hayal ettiğimde çok mutluyum ve motiveyim" dedi.
Spor - Spor
09 Eylül 2022 - 14:31

Ergin Ataman açıkladı! Shane Larkin elinden ameliyat olacak, Fransa maçında yok

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Shane Larkin'in elinden ameliyat olacağını ve Fransa maçında oynayamayacağını açıkladı.
Futbol - Futbol
09 Eylül 2022 - 11:30

Jorge Jesus'tan Kiev kalecisi Bushchan’a olay tepki: İstersen 1 saat yat!

Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Dinamo Kiev maçı sonrası, Ukrayna ekibinin file bekçisi Bushchan’a yaptığı hareket olay oldu. Deneyimli teknik adam, maç boyu zaman geçirmeye yönelik oyunuyla tepki toplayan kaleci Georgiy Bushchan’ya  el hareketleriyle ‘yere yat’ işareti yaptı. Jesus'un bu hareketi Fenerbahçeli taraftarlardan büyük destek gördü.
 - Fenerbahçe'den anlamlı koreografi
09 Eylül 2022 - 00:24

'Putin' tezahüratı nedeniyle eleştirilen Fenerbahçe taraftarından anlamlı koreografi

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında sahasında Dinamo Kiev'i mağlup ettiği maça sarı lacivertli taraftarların tribünde hazırladığı koreografi damga vurdu. Kiev ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynanan maçta stattan yükselen 'Vladimir Putin' tezahüratları nedeniyle gösterilen tepkilere sarı lacivertli taraftarlar 'barış' mesajıyla cevap vermiş oldu.
Futbol - Futbol
08 Eylül 2022 - 23:52

Trabzonspor'a Avrupa'da soğuk duş! 10 kişi kalan rakibine mağlup oldu

Son dakika haberi: UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, deplasmanda Macar ekibi Ferencvaros'a konuk oldu. Bordo mavililer, maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan rakibine 3-2 kaybederek H Grubu'ndaki ilk maçından puansız ayrıldı.
Futbol - Futbol
08 Eylül 2022 - 21:55

Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i son dakika golüyle devirdi

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk karşılaşmasında evinde Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i konuk eden Fenerbahçe, son dakikalarda gelen golle rakibini mağlup etti. Sarı lacivertliler yeni transferi Batshuayi'nin kaydettiği golle sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.
Futbol - Futbol
08 Eylül 2022 - 18:52

Galatasaray'da 7 ayrılık birden! Terim'in prensi takımdan gönderildi

Dün akşam transferde art arda bombaları patlatan ve birkaç saat içinde 5 önemli futbolcuyu birden kadrosuna katan Galatasaray'da transferin son günü ayrılık haberleri geldi. Teknik Direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği 7 futbolcu takımdan resmen gönderildi.
 - Beşiktaş'tan tarihi transfer çalımı
08 Eylül 2022 - 17:45

Fenerbahçe istedi Beşiktaş kaptı! Tarihi transfer çalımında 'bilet' detayı...

Transfer dönemine saatler kala Süer Lig ekipleri son dakika transferlerine devam ediyor. Beşiktaş'ta Fenerbahçe'ye tarihi bir transfer çalımı geldi. İki devin gözüne kestirdiği Adana Demirspor'un başarılı savunma oyuncusu ile Beşiktaş anlaşma sağladı. İşte tarihi transfer çalımında 'bilet' detayı...
Futbol - Futbol
08 Eylül 2022 - 13:55

Son dakika! Beşiktaş'ta 2 ayrılık birden! Ajdin Hasic ve Emirhan Delibaş, Göztepe'ye kiralandı

Son dakika haberi: Beşiktaş, Nathan Redmond ve Tayfur Bingöl takviyelerinin ardından Ajdin Hasic ve Emirhan Delibaş'ın 1 yıllığına Göztepe'ye kiralandığını duyurdu.
 - Transferlere gölge düştü
08 Eylül 2022 - 11:55

Galatasaray'ın 'Türkiye haritası' paylaşımı tepki çekti, sosyal medyadan kaldırıldı: Trakya'yı Yunan'a mı verdik admin?

Transfer sürecinin bitmesine saatler kala Mauro Icardi, Juan Mata gibi dünya yıldızlarını İstanbul'a getiren Galatasaray sosyal medyada büyük tepki gördü. Sarı-kırmızılı ekibin transferleri açıklamaya çalıştığı görselde paylaşılan Türkiye haritasında, Marmara bölgesi ve Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin farklı ülke toprağıymış gibi farklı renkte kullanılması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Gelen tepkilerin ardından kulüp paylaşımı sildi.
Futbol - Futbol
08 Eylül 2022 - 11:42

Galatasaray transferlerinde son durum: İspanyol yıldız futbolcu Juan Mata İstanbul’da! Sağlık kontrollerinin ardından sözleşmeye imza atacak

Galatasaray’ın tranfer görüşmelerine başladığı İspanyol yıldız futbolcu Juan Mata İstanbul’a geldi. Sağlık kontrollerinin ardından Mata’nın kendisini Galatasaray’a bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Futbol - Futbol
08 Eylül 2022 - 10:25

Art arda 5 yıldızın ardından sürpriz talip! Galatasaray'ın yeni transferi gidebilir

Galatasaray transfer haberleri: Transfer sezonunun sona ermesine sayılı saatler kalırken Galatasaray, bombaları art arda patlattı. Mauro Icardi, Yusuf Demir, Mathias Ross, Milot Rashica ve Juan Mata transferlerini açıklayan Sarı-Kırmızılılarda ayrılık iddiası ortaya atıldı. İtalyan basını, yazın transfer edilen yıldız isme sürpriz bir talibin çıktığını yazdı.
 - Türkiye'den manidar kutlama
08 Eylül 2022 - 10:04

Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan Gürcistan’ı eleyen Karadağ’a baklava

2022 Avrupa Basketbol Şampiyona’sında yaşanan skandallar sonrasında A Milli Takımımızdan manidar bir kutlama geldi. Türkiye Basketbol Federasyonu, ev sahibi Gürcistan’ı eleyen Karadağ’a bir tepsi baklava gönderdi.
 - Dört takımla sahnedeyiz!
08 Eylül 2022 - 07:17

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde temsilcilerimiz sahaya çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Trabzonspor Konferans Ligi’nde ise Sivasspor ve Başakşehir sahneye çıkıyor. Mutlak galibiyet ile sahaya çıkacak olan temsilcilerimiz grup aşamasına 3 puan ile başlamak istiyor.
Futbol - Futbol
08 Eylül 2022 - 00:25

Galatasaray'ın yeni transferi Icardi İstanbul'da: Ayağının tozuyla üçlü çektirdi! İşte ilk sözleri...

Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, eşi ve çocuklarıyla beraber İstanbul'a geldi. Havalimanında ayağının tozuyla kendisini bekleyen sarı kırmızılı taraftarlara üçlü çektiren Arjantinli yıldız, transferinden ötürü çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti.
 - 1 günde 5 transfer...
07 Eylül 2022 - 22:43

Galatasaray transferde gövde gösterisi yaptı: 1 günde 5 futbolcu KAP'a bildirildi

Son dakika! Yarın akşam sone erecek transfer dönemi öncesi Galatasaray bombaları patlattı. Sarı kırmızılılar; Mauro Icardi'den sonra Yusuf Demir, Mathias Ross, Milot Rashica ve Juan Mata'yı da transfer ettiğini açıkladı.
Başa Dön Sona Git