Tgrt Haber

Konteynere çarpan motosikletli tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu

02 Ekim 2021 17:29
Konteynere çarpan motosikletli tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu
manisa,,turgutlu,,motosiklet kazası,

Manisa'da bir motosiklet sürücüsü, kontrolünü kaybetmesi sonucu konteynere çarparak yola savruldu. O esnada yoldan geçmekte olan tırın altında kalmaktan son anda kurtulan adamın o anları saniye saniye kaydedildi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda, sepetli motosikletinin kontrolünü kaybederek çöp konteynerine çarpan sürücü, savrulduğu yolda tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar, çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Derbent Mahallesi'nde ikamet eden Yılmaz G. isimli bir vatandaş, sepetli motosikletiyle arkadaşının iş yerine gitmek için evinden çıktı. İzmir-Ankara Karayolu yan tarafında bulunan sokakta motosikletiyle ilerleyen Yılmaz G. bir anda motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarında bulunan çöp konteynerine çarptı.

BURNU BİLE KANAMADI

Çarpmanın etkisiyle İzmir-Ankara Karayolu'na çıkan motosiklet, seyir halindeki tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Tırın dorse kısmındaki lastiklere çarpan sepetli motosikletin sürücüsü, kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...