Tgrt Haber
Yaşam - Yaşam
18 Temmuz 2023 - 09:52

Tarlada çay keyfi yapmak istedi, 20 dönüm araziyi kül etti

Burdur’da çay demlemek için yakılan piknik tüpünden sıçrayan alevlerin otları tutuşturması sonucu çıkan yangında 20 dönüm tarım arazisi yanarak kül oldu.
YAŞAM - YAŞAM
18 Temmuz 2023 - 09:42

Van Gölü’nün keşfedilmeyi bekleyen koyları hayran bıraktı

Bitlis’te Van Gölü’nün keşfedilmeyi bekleyen koylarına Venuma Dağcılık ve Su Altı Sporları Topluluğu üyeleri tarafından dalış gerçekleştirildi. Dalışlar esnasında mağarayı andıran koyun içinden alınan görüntüler doğal güzelliği ortaya çıkardı.
YAŞAM - YAŞAM
18 Temmuz 2023 - 09:34

Van Gölü’nün keşfedilmeyi bekleyen koyları profesyonel su altı dalışçılarını bekliyor

Bitlis’te Van Gölü’nün keşfedilmeyi bekleyen koylarına Venuma Dağcılık ve Su Altı Sporları Topluluğu üyeleri tarafından dalış gerçekleştirildi. Dalışlar esnasında mağarayı andıran koyun içinden alınan görüntüler doğal güzelliği ortaya çıkardı.
Yaşam - Yaşam
18 Temmuz 2023 - 09:33

Sıcaklık 52 dereceye ulaştı, besiciler koyunları serinletme yolunu buldu

Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da termometreler 52 dereceye ulaştı. Gençler, sulama kanalında ölümüne serinliğe devam ederken, besiciler ise koyunlarını soğuk suyla yıkayarak serinletti.
Yaşam - Yaşam
17 Temmuz 2023 - 15:02

Boğazları geçemez deniyordu, Samsun'da görüldü! Lakabı 'taş ısıran'

"Çanakkale ve İstanbul Boğazlarını geçmesi imkansız" denilen bir balık türü Samsun'da tespit edildi. 19 Mayıs Üniversitesi'nden Doç. Dr. Melek Özçipak, literatüre geçirdikleri ve "taş ısıran" diye bilinen balık hakkında bilgi verdi.
YAŞAM - YAŞAM
17 Temmuz 2023 - 12:55

Bilim araştırmasında şaşkınlık! 50 metrelik mağaradan Murat 124 çıktı

Hacettepe Üniversitesi'nden akademisyenler, araştırma yaptıkları mağarada 50 metre derinlikte Murat 124 marka otomobil buldu. 25-30 yıldır orada bulunduğu tahmin edilen aracın mağaraya nasıl düştüğü merak konusu.
YAŞAM - YAŞAM
17 Temmuz 2023 - 12:30

Kilosu 5 bin lira! Muğla'da üretiliyor... En pahalı parfümlerin vazgeçilmezi

Mısır'da firavunları mumyalamada kullanılan şimdi ise dünyanın en parfümlerinin içeriğinde yer verilen sığla yağı, Muğla'daki üreticilerin yüzünü güldürüyor. Yağ, kilosu 5 bin liradan alıcı buluyor.
YAŞAM - YAŞAM
17 Temmuz 2023 - 12:12

Burası Afrika değil Sivas...Sıcaktan bunalan mandalar çareyi çamur banyosunda buldu

Sivas’ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları mandaları da bunalttı. Serinlemek için sulak alan arayan mandalar çareyi çamur banyosu yapmakta buldu. Mandaların serinlemek için yaptığı çamur banyosu drone ile havadan görüntüledi.
Yaşam - Yaşam
17 Temmuz 2023 - 11:33

Yanan araçtan son anda kurtuldu, video çekmeye devam etti

E-5 Karayolu Okmeydanı mevkiinde seyir halindeki bir otomobil alev aldı. Sürücü, son anda araçtan inerken, alev topuna dönen araç itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Sağlık ekiplerinin sürücüye müdahale etmeye geldiği esnada ise sürücünün yanan aracını video çekmeye devam etmesi ilginç görüntüler oluşturdu.
YAŞAM - YAŞAM
17 Temmuz 2023 - 09:44

Namaz vaktinde camiye giren köpek cemaate zor anlar yaşattı

Başakşehir Kayaşehir’de geçtiğimiz sabah namaz vaktinde camiye giren bir sokak köpeği namaz kılan vatandaşlara zor anlar yaşattı. 
Yaşam - Yaşam
16 Temmuz 2023 - 15:58

Cilo Dağı'nda buzul kırıldı: Çukura düşen 4 kişiden 2'si kurtarıldı

Cilo Dağı’nda yer alan buzulların üzerinde yürüyen 4 kişilik bir grup, buzulların kırılması sonucu oluşan çukura düştü. Olay yerine sevk edilen ekiplerin çalışması sonucu kayıp 4 kişiden 2'si yaralı kurtarıldı. Hakkari Valisi İdris Akbıyık, yerleri tespit edilen diğer 2 kişinin kurtarılması için çalışmaların devam ettiğini vurguladı.
Yaşam - Yaşam
16 Temmuz 2023 - 15:54

Mıcıra kapılan otomobil devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Konya’nın Derebucak ilçesinde, seyir halindeki otomobilin mıcıra kapılarak yoldan çıkıp devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
YAŞAM - YAŞAM
16 Temmuz 2023 - 12:34

Sıcaklarla baş edemedi, arabasına ev tipi klima taktırdı

Antalya'nın Serik ilçesinde bir sürücü son günlerde yaşanan çöl sıcaklıklarıyla baş edemeyince 1992 model Serçe model otomobiline ev tipi klima taktırdı. Özellikle kırmızı ışıklarda durduğunda vatandaşların "nasıl taktırdın klimayı, kaç paraya mal oldu, memnun musun?" diye sorular sorduklarını belirten İsmail Tosun, lüks arabasıyla takasa girmek isteyenlere de klasik araba sevdiği için olumlu bakmadığını söyledi.
Yaşam - Yaşam
16 Temmuz 2023 - 10:26

İnternet satışından dev vurgun! Ürün almak isteyenleri 40 milyon TL dolandırdılar

İstanbul'da bir şebeke, internet sitesi üzerinden alışveriş yapan vatandaşları günlük yaklaşık 2 milyon, aylık olarak ise yaklaşlık 40 milyon TL tutarında dolandırdı. Çete üyeleri, 2 ayrı adreste eş zamanlı yapılan operasyonlarla yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda cep telefonu, bilgisayar ve kredi kartı dokümanları ele geçirildi.
YAŞAM - YAŞAM
16 Temmuz 2023 - 10:12

Arabasında buldu! İnsan yüzünü andıran böcek görenleri hayrete düşürdü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sırtında insan yüzü figürü bulunan benekli kalkan böceği görenleri şaşırttı.
 - Yine kavrulacağız!
16 Temmuz 2023 - 09:41

Sıcaklıklar rekora doymuyor! Bugün daha fazla kavrulacağız

Sağlık Bakanlığı sıcak hava konusunda dışarı çıkılmaması ve tedbirli olunması yönünde çağrıda bulunurken sıcaklık daha da artıyor. Meteoroloji'nin son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve doğu kesimleri hariç ülke genelinde sıcaklığın, mevsim normallerinin 2-4 derece üzerine çıkması bekleniyor.
YAŞAM - YAŞAM
16 Temmuz 2023 - 08:25

Buğday arpa ve yeşil mercimeğe alternatif! Daha bahçeden çıkmadan tükeniyor kilosu 80 TL

Yozgat'ta kentin tarım ürünleri buğday, arpa ve yeşil mercimeğe alternatif ürün olarak yetiştirilen ürün henüz bahçeden tükeniyor. Hobi olarak üretime başlayan Atilla Açıkgöz, şimdi taleplere yetişemiyor.
Yaşam - Yaşam
15 Temmuz 2023 - 17:32

Kayseri'de yürekleri ağza getiren kaza: 12 yaralı

Türkiye'nin farklı noktalarından birçok can sıkıcı kaza haberleri geliyor. Son olarak Kayseri'de yolcu minübüsü ile bir kamyonun çarpışması sonucu 12 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilerek yaralılar hastaneye kaldırıldı.
 - Genç kızın sözleri yürekleri sızlattı
15 Temmuz 2023 - 16:44

Annesi gözlerinin önünde öldürüldü: Genç kızın sözleri yürekleri sızlattı: Silahı bırakması için yalvardım

Bursa'da bir eğlence merkezinde İzzet Akdeniz adlı bir şahıs, eğlence merkezinde çalışan bir süre birlikte yaşadığı Nurcan İnan'ı kızı Yağmur M'nin gözleri önünde tabancayla başından vurdu. Olayın şokunu atlatamayan Yağmur M.'nin "Annemi korumak için önüne geçtim. Silahı bırakması için yalvardım. O anı hiç unutmayacağım" sözleri yürekleri sızlattı.
Yaşam - Yaşam
15 Temmuz 2023 - 14:39

Benzin dökerek kendini yakmaya çalıştı, hastanede hayatını kaybetti

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dini nikahlı olduğu iddia ettiği eşinin sokağının yakınında kendisini yakan alkollü şahıs, kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra hayatını kaybetti.
Başa Dön Sona Git