Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Türkiye'ye büyük ayıp!
07 Eylül 2022 - 14:16

FIBA 2022’de Türkiye’ye büyük ayıp: Ergin Ataman küplere bindi

Avrupa Şampiyonası’nda Belçika’yı mağlup eden A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın basın toplantısında büyük bir skandal yaşandı. Ergin Ataman ve Furkan Korkmaz soruları cevaplarken basın toplantısı erkenden kesilmek istendi. Duruma tepki gösteren Ergin Ataman ve görevliler arasında tartışma çıktı. Yerinden kalkmayan Ataman’a Furkan Korkmaz da destek verirken yaşananlar Türkiye'nin başından beri tepki gösterdiği FIBA 2022'nin organizasyon bilincinin ne kadar zayıf olduğunu gözler önüne serdi.
 - Dinamo Kiev’i gözüne kestirdi
07 Eylül 2022 - 13:49

Jorge Jesus, Dinamo Kiev’i gözüne kestirdi: Artık daha güçlüyüz

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe sahaya çıkıyor. Grup mücadelesindeki ilk maçında Ukrayna Temsilcisi Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan sarı lacivertli takım hazırlıklarını tamamladı. Yarın saat 19.45’te başlayacak karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu. Jesus, Şampiyonlar Ligi’ndeki ön elemede elendikleri rakiplerine karşı o günden daha güçlü olduğunu söylerken “İnanıyorum ki bu maçı kazanacak kalitemiz var” şeklinde konuştu.
Spor - Spor
07 Eylül 2022 - 09:27

Trabzonspor'un yeni transferi Lahtimi trafik kazası geçirdi

Trabzonspor'un FUS Rabat takımından transfer ettiği Montasser Lahtimi antrenman çıkışı trafik kazası geçirdi. Oyuncu kazadan yara almadan kurtulurken otomobilde maddi hasar oluştu.
 - Ezeli rakiplere transfer çalımı
06 Eylül 2022 - 22:21

Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer çalımı! İngiliz futbolcuyla anlaşma sağlandı

Adı bir süredir 3 büyüklerle anılan Southampton'un kanat oyuncusu Nathan Redmond, Beşiktaş'a transfer oluyor. Siyah beyazlılarda kiralık olarak forma giyecek olan 28 yaşındaki İngiliz futbolcunun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 19:19

Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, PFDK'ya sevk edildi

Geçen hafta Ankaragücü deplasmanında maç bitimiyle beraber sahaya girip saldırı girişiminde bulunan ev sahibi takım taraftarına müdahale ettiğini için kırmızı kart gören Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.
 - 'Kol kola olursak bizi hiç kimse yıkamaz'
06 Eylül 2022 - 18:25

TFF'nin binasına saldırı sonrası futbol camiasından birliktelik mesajı: Her zaman kol kola olursak bizi hiç kimse yıkamaz

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki merkez binasına yapılan silahlı saldırının yankısı sürüyor. Gerçekleştirilen saldırı sonrası kulüp başkanları, teknik direktörler ve futbolcular birliktelik mesajı verdi. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, saldırının Türk futboluna yapıldığını vurguladı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de yaptığı açıklamada, "Her zaman kol kola olursak bizi hiç kimse yıkamaz" dedi.
 - 'Çok seviyorum, ailem de çok mutlu'
06 Eylül 2022 - 17:40

Fenerbahçe'nin yeni transferi Michy Batshuayi'nin Türkiye aşkı: Çok seviyorum

Fenerbahçe'nin yeni transferi Belçikalı forvet Michy Batshuayi, sarı-lacivertli kulübün kendisine duyduğu güvenle yeniden çok sevdiği Türkiye'ye geldiğinden hem kendisinin hem de ailesinin çok mutlu olduğunu söyledi.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 14:59

Fatih Terim reklamına yönetim engeli

Galatasaray haberleri: Fatih Terim belgeselinin tanıtımı için Nef Stadyumu'na kurulacak panolara Galatasaray yönetimi izin vermedi.
Spor - Spor
06 Eylül 2022 - 13:50

Bisiklet turnuvasında 2 bin amatör ve profesyonel bisikletçi pedal çevirdi

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da SOCAR Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleşen Turkcell GranFondo Serisi’nin İzmir etabı sona erdi. “Sürdürülebilir Bir Dünya İçin” sloganıyla başlayan yarışa 30’dan fazla ülkeden 2 bin amatör ve profesyonel bisikletçi katıldı.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 13:46

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu şaşkınlığı: Taraftar çıldırdı!

Son dakika Galatasaray haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta kapanış mücadelesinde Galatasaray sahasında Gaziantep FK'yı 10 kişi kaldığı ve geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun düşük performansı gündem olurken taraftarlar sosyal medyada binlerce mesaj atarak eleştirilerini paylaştı.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 13:25

Ahmet Nur Çebi'den Erden Timur'a sert sözler!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, hafta sonunda oynanan Ankaragücü maçı ve diğer gelişmelere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çebi, Ankaragücü maçında yaşananların planlı olduğunu ifade ederken, Galatasaray maçının ardından açıklama yapan Erden Timur’un ifadeleri için de sert sözler kullandı.
 - 'Onlar güvenlik, hava savunma sistemi değil'
06 Eylül 2022 - 11:58

Ankaragücü-Beşiktaş maçının özel güvenlik şirketinden açıklama: Bu kişiler özel güvenlik personeli, hava savunma sistemi değil

Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan ve bir taraftarın sahaya girerek futbolculara saldırdığı olayın ardından özel güvenlik şirketinden açıklama geldi. Yorumcular Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'na tepki gösterilen şirket sahibi Nuh Yüksek imzalı açıklamada, "Sahaya 3-4 metre havadan uçarak inen taraftarı yakalamayı güvenliklerimize öğretmedik. Bu kişiler özel güvenlik personeli, hava savunma sistemi değil" ifadelerine yer verildi.
 - Kaan Ayhan'ı Cimbom kaptı!
06 Eylül 2022 - 11:50

Galatasaray, Kaan Ayhan'a kavuşuyor! İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Galatasaray savunma hattını Kaan Ayhan ile güçlendirdi. Sarı-kırmızılılar, milli futbolcunun transferinde her konuda anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Cimbom'un yeni transferi Kaan Ayhan, görüşmeleri ilerletmek ve resmi sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a gelecek.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 11:44

Beşiktaşlı futbolculara tekme atan saldırgan hakkında 3 yıla kadar hapis istemi

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasındaki MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan maçın ardından sahaya girip Beşiktaşlı futbolculara saldıran B.Ö. hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 11:28

Fenerbahçe'ye Filip Novak müjdesi: Sürpriz talip!

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği yüksek maaşlı oyunculara istenen teklifler bir türlü gelmiyor. Bu nedenle Max Meyer ve Steven Caulker'ın sözleşmeleri feshedildi. Sarı-lacivertliler, Filip Novak'ı da göndermek istiyor ancak yüksek maaşı buna engel oluyor. Alacaklarını ve bu sezon ki ücretinin tamamını isteyen 32 yaşındaki Novak'a sürpriz bir takım talip oldu.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 11:14

Galatasaray'da Victor Nelsson gerçeği: Kaan Ayhan...

Galatasaray transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray sahasında 10 kişi kalmasına rağmen Gaziantep FK'yı son dakikalarda attığı golle 2-1 mağlup etti. Stoper bölgesine Kaan Ayhan takviyesini yapmaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda Victor Nelsson gerçeği ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 09:51

Beşiktaş'ta Wout Weghorst rüzgarı: Hem atıyor hem attırıyor

Beşiktaş’ın sezon başında İngiliz ekibi Burnley’den kiraladığı Wout Weghorst, 5 haftada ortaya koyduğu performansla siyah-beyazlıları zirveye taşıyan en önemli etkenlerden biri oldu. Hollandalı yıldız, iyi ve hırslı futbolunun yanı sıra etrafındaki isimlerin performansını da yukarı çıkartmayı başardı.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 09:15

Josef de Souza'nın kartı iptal edilecek mi? Talimatlar ne diyor?

MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 3-2 yenerek liderliğini Beşiktaş, maç sonunda yaşanan olayların ardından harekete geçti. Josef de Souza'nın kırmızı kart görmesini kabul edilemez bulan siyah-beyazlı yönetim, kartın iptali için federasyona başvurdu. Peki Brezilyalı futbolcunun kartı iptal edilebilir mi, talimatlar bu konuda ne diyor?
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 08:40

Fenerbahçe'de Bruma krizi: Geldiği gibi gidiyor!

Fenerbahçe'de transfer plansızlığı şaşırtıyor... Bu sezon kadroya katılan Bruma'ya kulüp aranıyor. Kadrosunda 17 yabancı oyuncu bulunan sarı-lacivertliler Lemos ve Novak ile birlikte Bruma'yı da elden çıkartmak istiyor.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 08:27

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür zammı kaptı

Spor Toto Süper Lig'de 5 haftada 10 puan toplayan son şampiyon Trabzonspor, iç transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililerin milli yıldızları Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür için zam kararı çıktı.
Futbol - Futbol
06 Eylül 2022 - 08:05

Fenerbahçe'nin fantastik dörtlüsü: Hedef 103 gollü rekoru kırmak!

Fenerbahçe, uzun yıllar sonra güçlü 4 golcüye birden sahip oldu. Kanarya, Jorge Jesus’un tarzına uygun hızlı ve atletik bir hücum hattı oluşturdu. Portekizli hoca, Joao Pedro, Michy Batshuayi, Enner Valencia ve Joshua King'i dönüşümlü şekilde kullanacak. Golcülerin 5 haftalık performansının ardından akıllara 103 gollük rekorun kırılıp kırılamayacağı geldi.
Başa Dön Sona Git