Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
05 Eylül 2022 - 23:12

FIBA, Türkiye'nin kural hatası itirazını reddetti!

FIBA, A Milli Basketbol Takımı'nın, Gürcistan'a 88-83 yenildiği 2022 Avrupa Şampiyonası A Grubu 3. maçında kural hatası yapıldığına yönelik itirazını reddetti.
 - 10 kişi Aslan son dakikada kükredi!
05 Eylül 2022 - 22:42

10 kişi Aslan son dakikada kükredi! Maç sonucu: Galatasaray 2-1 Gaziantep FK

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'yı konuk etti. Cimbom 1-0 geriye düştüğü maçta 1-1 yakaladı ve öne geçmek için atakları sıklaştırdığı anlarda 10 kişi kaldı. Maçın ikinci yarısını 10 kişi oynayan sarı-kırmızılılar 90+1'de bulduğu golle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Galatasaray'a galibiyeti getiren goller Gomis ve Kitsiou(k.k)'dan geldi. Gaziantep'in tek sayısını Sagal kaydetti.
Futbol - Futbol
05 Eylül 2022 - 15:53

Son dakika! Beşiktaş'tan Ankaragücü maçıyla ilgili açıklama: Ömer Erdoğan ve hakeme tepki

Son dakika haberi: Beşiktaş Kulübü, Ankaragücü maçında yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yayınladı. Siyah-beyazlılar, Josef de Souza'ya gösterilen kırmızı kartın iptal edilmesini istedi.
 - Icardi imzaya geliyor
05 Eylül 2022 - 15:20

Galatasaray, PSG ile anlaştı! Icardi imzaya geliyor: İşte transfer detayları

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, dünyaca ünlü futbolcu Mauro Icardi’nin transferi için Paris-Saint Germain (PSG) ile anlaşma sağladı. Sarı-Kırmızılılar 1 yıllığına kiraladığı Arjantinli futbolcuya PSG’den aldığı maaşın bir kısmını ödeyecek. İşte Icardi transferinin detayları…
Spor - Spor
05 Eylül 2022 - 12:29

Hatayspor-Adana Demirspor maçındaki 'VAR' çizgisi olay oldu! Taraftarlar ayaklandı

4 Eylül'de oynanan Hatayspor-Adana Demirspor maçında çizilen VAR çizgisi sosyal medyada gündeme oturdu. Taraftları ayağa kaldıran görüntüler, hakemlere karşı güveni bir kez daha azalttı.
 - Futbol magandası 'serbest'
05 Eylül 2022 - 12:10

Beşiktaşlı futbolculara saldıran şahıs hakkında karar verildi

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının hemen sonrasında kale arkasından bir taraftar atlayarak sahaya girdi. Beşiktaşlı Cenk Tosun ve Salih Uçan'a tekme atan taraftar spor camiasını ayağa kaldırdı. Beşiktaşlı futbolculara saldıran Berkay Ö., adliyeye sevk edildi. Şahsa adliyeye sevkinin ardından çıkarıldığı mahkemece, ‘Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakma’ kararı çıktı.
 - Süper Lig derbisi gibi!
05 Eylül 2022 - 09:48

Süper Lig derbilerini aratmadı! Köyler arası futbol turnuvasında binlerce taraftar

Köyler arası futbol turnuvasına binlerce taraftar akın etti
Spor - Spor
05 Eylül 2022 - 09:12

Beşiktaş’tan Oğuzhan Akgün paylaşımı

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının son düdüğü sonrası bir taraftar sahaya atlayarak futbolculara saldırdı. Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maçtaki gerginliği Beşiktaş’ın genç futbolcusu Oğuzhan Akgün’ün tetiklediğini iddia etti. Beşiktaş Kulübü yaşanan olaylar sonrası sosyal medyadan genç futbolcusu ile ilgili paylaşım yaptı.
 - Cenk Tosun'a uçan tekme
05 Eylül 2022 - 00:34

Ankaragücü-Beşiktaş maçının son düdüğüyle ortalık karıştı! Sahaya giren taraftar Cenk Tosun'a tekme attı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasında gülen taraf siyah-beyazlı ekip oldu. Maçın ardından futbolcuların orta alanda hakemle konuştuğu sırada sahaya giren bir taraftar Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun'a tekme attı. Yaşanan skandal olay sonrası yeşil saha karıştı.
 - Gol düellosunda kazanan Kartal!
04 Eylül 2022 - 23:40

Gol düellosunda kazanan Kartal oldu! Maç sonucu: Ankaragücü 2-3 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında namağlup Beşiktaş, MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. Bol gollü ve heyecanlı geçen zorlu mücadeleyi 3-2 ile kazanan taraf Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Muleka, Dele Alli ve penaltıdan N'Koudou kaydetti. Ankaragücü'nün golleri ise Giorgi Beridze(2)'den geldi.
 - Oyuncumuza saldırdılar!
04 Eylül 2022 - 22:52

Gürcistan-Türkiye maçında skandal: Oyuncumuza saldırdılar!

A Milli Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Şampiyonası A Grubu'nda normal süresi 68-68, birinci uzatma bölümü ise 75-75 berabere biten üçüncü maçında Gürcistan'a ikinci uzatma bölümü sonunda 88-83 kaybederek gruptaki ilk yenilgisini aldı. Gürcistan'ın ev sahipliğinde oynanan maça skandallar damga vurdu.
Voleybol - Voleybol
04 Eylül 2022 - 21:45

Filenin Efeleri Dünya Şampiyonası'na veda etti

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2022 FIVB Dünya Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığı ABD'ye 3-2 yenildi.
Futbol - Futbol
04 Eylül 2022 - 21:36

Nefes kesen maçta kazanan çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'in 5 haftasında Atakaş Hatayspor ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı.
Futbol - Futbol
04 Eylül 2022 - 20:36

Icardi transferini başkan açıkladı

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Sancak, Galatasaray'ın Icardi transferini duyurdu.
Futbol - Futbol
04 Eylül 2022 - 20:30

Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Halı saha topçusu

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, sarı-lacivertli oyuncu İrfan Can Kahveci için, "Halı saha seviyesinde futbol oynuyor" yorumunda bulundu.
Futbol - Futbol
04 Eylül 2022 - 20:19

Yıldız futbolcu Jorge Jesus'u çıldırttı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, Kayserispor maçında lakayıt bir şekilde ısınan Lincoln Henrique'yi sert bir şekilde uyardığı görüntüler ortaya çıktı.
Diğer Spor Haberleri - Diğer Spor Haberleri
04 Eylül 2022 - 19:18

F1 Hollanda Grand Prix'sini Max Verstappen kazandı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 15. ayağı Hollanda Grand Prix'sinde, Red Bull takımının seyircisi önünde yarışan pilotu Max Verstappen birinci oldu. Şampiyona lideri Verstappen, en yakın takipçisi Leclerc ile arasındaki farkı 109 puana çıkardı
Diğer Spor Haberleri - Diğer Spor Haberleri
04 Eylül 2022 - 19:06

670. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu

Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu yıl 670'incisi düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Ali Gürbüz kazandı.
Futbol - Futbol
04 Eylül 2022 - 13:41

Galatasaray'dan Fatih Terim paylaşımı: Özel gününde Terim unutulmadı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, eski futbolcu ve teknik direktör Fatih Terim'i özel gününde unutmadı. Sarı-kırmızılı takım, sosyal medya hesaplarından Terim'in doğum gününü kutladı.
Futbol - Futbol
04 Eylül 2022 - 12:02

Rıdvan Dilmen’den Çağlar Söyüncü iddiası: Yeni kulübü belli oldu, sezon sonu anlaşma sağladı

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listesinde olduğu iddia edilen milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile ilgili spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’den çarpıcı iddia geldi. Dilmen, Çağlar Söyüncü’nün gelecek sezon için Atletico Madrid ile anlaşmaya vardığını söyledi.
 - Kanarya yeni transferleriyle güldü!
03 Eylül 2022 - 23:35

Kanarya yeni transferleriyle güldü! Maç sonucu: Fenerbahçe 2-0 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler yeni transferleri Joshua King ve Joao Pedro'nun golleriyle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.
Başa Dön Sona Git