Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
03 Eylül 2022 - 21:06

Sivasspor ve Karagümrük puanları paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasındaki Demir Grup Sivasspor-VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşması 0-0 sona erdi. Sivasspor'da Uğur Çiftçi 88. dakika ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Futbol - Futbol
03 Eylül 2022 - 21:02

Başakşehir evinde rahat kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Medipol Başakşehir, Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Başakşehir rakibini Serdar Gürler ve Keny'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.
Futbol - Futbol
03 Eylül 2022 - 20:52

Bomba iddia: Mesut Özil'in yeni adresini yazdılar!

Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe'ye büyük umutlarla 'Gel Beraber Mesut Olalım' sloganıyla transfer olan Mesut Özil, sarı-lacivertli takımda kadro dışı kaldıktan sonra ayrılık kararı almıştı. Tecrübeli futbolcu Başakşehir ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bu sezon Süper Lig'de sadece 13 dakika süre alan Mesut Özil ile ilgili sürpriz bir şekilde bir sonraki adresinin neresi olacağı iddiası ortaya atıldı.
Basketbol - Basketbol
03 Eylül 2022 - 19:01

12 Dev Adam EuroBasket'te 2'de 2 yaptı: Bulgaristan'ı 101-87'lik skorla yendi

Son dakika haberi: A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Bulgaristan'ı 101-87'lik skorla mağlup ederek 2'de 2 yaptı.
 - Suç duyurusunda bulunuldu
03 Eylül 2022 - 16:36

Son dakika! TFF'nin ardından Galatasaray Adası'na silahlı saldırı

Son dakika haberi: Geçtiğimiz gün TFF'nin Riva'daki silahlı saldırının ardından, bu defa Galatasaray'a ait ada hedef oldu. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirilerek saldırıyla ilgili suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı.
Futbol - Futbol
03 Eylül 2022 - 11:26

Fenerbahçe ve Galatasaray Çağlar Söyüncü için girişimlere başladı

Mutlak şampiyonluk hedefi ile yeni sezona başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray milli futbolcu Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katmak için harekete geçti. Premier Lig’de forma şansı bulmakta zorlanan Söyüncü’nün kiralanması gündemde.
 - Batshuayi Fenerbahçe'de!
02 Eylül 2022 - 23:04

Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin maliyetini açıkladı

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Batshuayi transferini KAP’a bildirdi. Yıldız futbolcunun maliyeti belli oldu.
 - Fırtına tek attı üç aldı!
02 Eylül 2022 - 22:54

Fırtına tek attı üç aldı! Maç sonucu: Ümraniyespor 0-1 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında son şampiyon Trabzonspor, HangiKredi Ümraniyespor'a konuk oldu. Fırtına, yeni transferi Trezeguet'in golüyle zorlu karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak 2 hafta aradan sonra kazandı ve üç puanın sahibi oldu.
Futbol - Futbol
02 Eylül 2022 - 21:49

Trabzonspor'da sakatlık şoku: Sedyeyle kenara geldi!

Trabzonspor'un 26 yaşındaki milli futbolcusu Dorukhan Toköz, Ümraniyespor maçında sakatlık yaşadı. Ceza sahası içinde dizi dönen Toköz acılar içinde yerde kaldı ve herkesi korkuttu. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası sedyeyle kenara kaldırılan Dorukhan'ın ne kadar sahalardan uzak kalacağı yapılan testlerden sonra netlik kazanacak.
Futbol - Futbol
02 Eylül 2022 - 20:04

Ahmed Musa Sivasspor’da

Demir Grup Sivasspor Nijeryalı oyuncu Ahmed Musa'yı kadrosuna kattı.
Futbol - Futbol
02 Eylül 2022 - 19:17

Galatasaray'ın Kaan Ayhan teklifi ortaya çıktı

Galatasaray transfer haberleri: Orta saha ve forvet hattını yıldız isimlerle güçlendiren Galatasaray, stoper bölgesine takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların transfer listesinde birçok isim bulunurken, Cimbom, yerli rotasyonunu güçlendirmek adına Kaan Ayhan için yeniden girişimlere başladı.
Futbol - Futbol
02 Eylül 2022 - 19:07

Fenerbahçe'de Filip Novak krizi: Parasını bırakmıyor!

Uzun süren forvet arayışları sonrası Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, yabancı sınırından dolayı elindeki yabancı oyunculardan bazılarını göndermek istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını yürüten Fenerbahçe, Filip Novak ile yollarını ayırmak istiyor. Ancak tecrübeli sol bek parasını bırakmak istemiyor.
Futbol - Futbol
02 Eylül 2022 - 19:03

Caulker'dan Fenerbahçe sözler: "Hataydı"

Fenerbahçe'den ayrılan Stevan Caulker, Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Tecrübeli savunma oyuncusu; "Fenerbahçe'ye gitmem hataydı." dedi.
Futbol - Futbol
02 Eylül 2022 - 18:07

Fenerbahçe, 2015'teki saldırının faillerin bulunması için çağrıda bulundu

Fenerbahçe, 2015'teki saldırıyla ilgili faillerin bulunması yönünde çağrıda bulundu.
Futbol - Futbol
02 Eylül 2022 - 17:38

Beşiktaş'tan FFP anlaşması: 1 yıl men tehlikesi var!

Beşiktaş, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile yapılandırma anlaşması imzaladığını açıkladı. Siyah-beyazlılar şartlara uymazsa 1 yıl UEFA organizasyonlarından men edilecek.
Futbol - Futbol
02 Eylül 2022 - 16:56

Emre Belözoğlu'na teknik direktör sözleşmesi

Medipol Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.
Spor - Spor
02 Eylül 2022 - 16:17

Son dakika! TFF binasına silahlı saldırıda gözaltı sayısı 4'e yükseldi

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF'nin Riva'daki tesislerine yapılan saldırıda gözaltına alınan 2 kişiyle ilişkileri olduğu belirlenen 2 kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı.
Spor - Spor
02 Eylül 2022 - 13:15

Son dakika! Fenerbahçe Batshuayi ile görüşmelere başladı

Son dakika haberi: Fenerbahçe, uzun süredir beklenen Michy Batshuayi transferinde görüşmelere başlandığını açıkladı. Batshuayi'yi geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti.
SPOR - SPOR
02 Eylül 2022 - 09:15

Cristiano Ronaldo'nun Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı iddiası sosyal medyayı yıktı geçti: Peki bundan Ronaldo’nun haberi var mı?

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı yönündeki iddialar sosyal medyayı adeta yıktı geçti. Twitter üzerinden 155 binin üzerinde yorum yapılırken, sarı-lacivertli kulübe yakın isimler ise bu iddiayı net şekilde yalanladı. İşte Cristiano Ronaldo'nun Fenerbahçe ile anlaştığı iddiası üzerine sosyal medyada yapılan yorumlar...
Futbol - Futbol
02 Eylül 2022 - 00:30

Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Kanarya istedi Trabzonspor aldı: İşte Maxi Gomez'in sözleşme detayları

Son dakika haberi: Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı geldi. Karadeniz ekibi, Fenerbahçe'nin de istediği Uruguaylı forvet Maxi Gomez'i 3+1 yıllığına transfer etti. Bordo Mavililer Gomez için Valencia'ya 3 milyon euro bonservis bedelini 4 taksitle ödeyecek.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 23:28

Trabzonspor, eski yıldızını geri aldı

Son dakika haberi: Trabzonspor, Fransa'nın Lille takımında forma giyen eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
Başa Dön Sona Git