Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 23:28

Trabzonspor, eski yıldızını geri aldı

Son dakika haberi: Trabzonspor, Fransa'nın Lille takımında forma giyen eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
 - Ronaldo bombası! İddiası bile güzel
01 Eylül 2022 - 22:01

Son dakika! 'Fenerbahçe Cristiano Ronaldo ile el sıkıştı' haberi ortalığı karıştırdı! Yalandı iddiası geldi

Son dakika haberi: Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı yönündeki habere 'yalandı' iddiası geldi. Fenerbahçe camiasına yakın spor yorumcusu Gürcan Bilgiç, Fenerbahçeli bir yöneticinin gündemdeki Ronaldo transferini yalanladığını söyledi. Fenerbahçeli bir yöneticiye "Ronaldo haberi güvenilir mi" sorusunu yönelttiğini belirten Bilgiç, yöneticinin "Sizce güvenilir bir haber mi?" diyerek cevap verdiğini söyledi.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 19:54

Fenerbahçe ayrılığı duyurdu: İşte Pelkas'ın yeni adresi

Fenerbahçe, 28 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas'ı Hull City'ye kiraladı.
Basketbol - Basketbol
01 Eylül 2022 - 18:56

12 Dev Adam EuroBasket'e galibiyetle başladı: Karadağ'ı 72-68 mağlup etti

Son dakika haberi: A Milli Erkek Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası A Grubu ilk maçında Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te Karadağ'ı 72-68 mağlup etti.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 18:22

Oğuzhan Özyakup'un yeni takımı belli oldu

Son dakika haberi: Hollanda ekiplerinden Fortuna Sittard, Oğuzhan Özyakup'u transfer ettiğini açıkladı.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 15:51

Galatasaray, Mauro Icardi ile anlaştı!

Son dakika transfer haberleri: Galatasaray, Fransız devi Paris Saint Germain forması giyen yıldız golcü Mauro Icardi ile anlaşma sağladı.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 14:40

Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu: Transfer resmen açıklandı

Son dakika transfer haberleri: 2 sezon Galatasaray'da forma giyen milli futbolcu Halil Dervişoğlu, İngiltere Championship ekiplerinden Burnley'e kiralandı.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 14:29

Beşiktaş ayrılığı resmen duyurdu!

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, genç stoperi Serdar Saatçı'nın Braga'ya transfer olduğunu resmen açıkladı.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 13:44

Acun Ilıcalı'nın sürpriz transferi Türkiye'den

Transfer döneminin sonuna yaklaşılırken sürpriz hamleler gelmeye devam ediyor. Transfer döneminin hareketli takımlarından son şampiyon Trabzonspor'un Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Jean Evrard Kouassi'ye Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City talip oldu. Ilıcalı geçtiğimiz günlerde 'Bir sürpriz transferimiz daha var' demişti.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 13:30

Süper Lig'de 5. haftanın hakemleri açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) 5. haftanın hakemlerini açıkladı.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 13:17

Emre Belözoğlu canlı yayında tartıştı: "Benimle derdi var!"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, UEFA'dan aldığı men cezasıyla ilgili TRT Spor'da katıldığı canlı yayında Cem Dizdar ile tartıştı. Yorumları nedeniyle Dizdar'a tepki gösteren Belözoğlu, "Cem abinin benimle şahsi derdi olduğunu biliyorum. Futbolculuk dönemimden beri benimle derdi var" ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 11:46

Maxi Gomez'in bonservisi ortaya çıktı: 6 milyon Euro değilmiş!

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de uzun süre uğraş verdiği Uruguaylı golcü Maxi Gomez'in transferini sonuçlandırdı. Gomez'i gün içinde özel uçakla Trabzon'a getirecek bordo-mavili ekibin Maxi Gomez için Valencia'ya ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu.
 - Kenan Karaman Almanya yolcusu
01 Eylül 2022 - 11:23

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Kenan Karaman imzayı atıyor

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş'ta bir ayrılık daha gerçekleşti. Rıdvan Yılmaz, Emirhan İlkhan, Kartal Kayra Yılmaz ve Serdar Saatçı gibi yerli isimlerin ardından Kenan Karaman'la da yollar ayrıldı. Milli futbolcu Alman ekibiyle anlaşma sağladı.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 11:08

Fenerbahçe'den dev proje: Semih Şentürk turnuvası geliyor

Fenerbahçe Futbol Akademi, altyapıdaki futbolcuların maç deneyimi kazanıp kendilerini gösterme fırsatı yakalaması amacıyla yeni bir projeye imza atıyor.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 10:11

Oğuzhan Özyakup'un yeni adresi belli oldu

Son dakika transfer haberleri: Uzun yıllar Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup'un yeni adresi belli oldu. Tecrübeli futbolcu Hollanda ekibi Fortuna Sittard’a transfer oluyor.
 - Men edildi!
01 Eylül 2022 - 10:03

UEFA'dan Emre Belözoğlu'na ceza!

Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'na UEFA'dan kötü haber geldi. Belözoğlu’nun UEFA müsabakalarında herhangi bir ‘teknik direktörlük’ (head coach) faaliyeti gerçekleştirmekten men edildiği duyuruldu.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 09:56

Vincenzo Montella'dan Mario Balotelli sözleri

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Sion'a transfer olan Mario Balotelli ile Ümraniyespor maçı sonrası yaşadığı gerginlikle ilgili, "Balotelli ile herhangi bir sorunumuz yok. Bu olaydan önce de zaten kendisi gitmek istediğini ifade etmişti" dedi.
Futbol - Futbol
01 Eylül 2022 - 09:02

Omar'dan Galatasaray'ı kızdıran talep!

Galatasaray'da Sacha Boey'in beklenmedik performansının ardından yolların ayrılması beklenen Omar Elabdellaoui'nin sarı-kırmızılı ekipten talebi şaşkınlıkla karşılandı.
 - Fırtına'dan transfer çalımı
01 Eylül 2022 - 07:10

Maxi Gomez Fenerbahçe derken Trabzonspor’a geliyor! Fırtına’dan dev çalım

Fenerbahçe’nin bir süredir Valencia ile görüştüğü yıldız golcü Maxi Gomez Trabzonspor ile anlaşma sağladı. İspanya basınında yer alan habere göre Maxi Gomez’in bugün Trabzon’a gelmesi bekleniyor.
 - Jesus listeyi eline aldı
01 Eylül 2022 - 06:47

Fenerbahçe’de yabancı krizi! Jorge Jesus eline listeyi aldı, yenilere yol göründü

Fenerbahçe’de kadrosunda 17 yabancı olması ile birlikte bir de golcü oyuncu alacak. Ancak kural gereği 14’e düşmek isteyen yönetim bundan dolayı yeni gelen bazı isimleri gönderebilir. Jorge Jesus'un çok sayıda kulüpten transfer teklifi alan yıldız stoper Szalai'nin satışına izin vermediği öğrenilirken gideceklerin başında ise beklentileri karşılamayan Bruma geliyor.
Spor - Spor
31 Ağustos 2022 - 22:09

Adana Demirspor'dan ayrılan Balotelli Sion'da

Adana Demirspor ile yollarını ayıran İtalyan oyuncu Mario Balotelli, İsviçre ekibi Sion'a transfer oldu.
Başa Dön Sona Git