Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORCORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Muhtemel rakipler belli oldu!
25 Ağustos 2022 - 23:49

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon Türkiye'yi iki takım temsil edecek. Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kura çekiminde yer alacağı torbalar belli oldu. Maçların bitmesinin ardından torbalar netlik kazandı. İşte temsilcilerimizin muhtemel rakipleri...
Futbol - Futbol
25 Ağustos 2022 - 23:36

Başakşehir deplasmanda turladı! Maç sonucu: Antwerp 1-3 Medipol Başakşehir

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Medipol Başakşehir, Belçika temsilcisi Antwerp'e konuk oldu. Temsilcimiz zorlu mücadeleden 3-1 galip ayrıldı ve toplam skorda 4-2 kazanarak gruplara yükselmeyi başardı.
Futbol - Futbol
25 Ağustos 2022 - 23:13

Jorge Jesus: Buraya Türkiye ligi şampiyonluğu için geldim

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında konuk ettiği Avusturya'nın Austria Wien ekibini 4-1 yenerek adını gruplara yazan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyledi.
 - Fenerbahçe gol oldu yağdı!
25 Ağustos 2022 - 21:45

Fenerbahçe gol oldu yağdı! Maç sonucu: Fenerbahçe 4-1 Austria Wien

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe, evinde Austria Wien'i 4-1 mağlup etti. Sarı-lacivertliler ilk maçı da deplasmanda 2-0 kazandı ve toplamda 6-1'lik skorla gruplara kalmayı başardı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci (2)'den geldi. Konuk ekibin tek sayısını Martins kaydetti.
Futbol - Futbol
25 Ağustos 2022 - 21:45

Sivasspor'dan Avrupa Ligi'ne veda! Maç sonucu: Sivasspor 0-2 Malmö

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Demir Grup Sivasspor, Malmö'yü konuk etti. İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden temsilcimiz evinde de rakibine 2-0 kaybetti ve toplamda 5-1'lik skorla Avrupa Ligi gruplarına katılma şansını kaçırdı. Sivasspor yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarından devam edecek.
Futbol - Futbol
25 Ağustos 2022 - 20:26

Trabzonspor-Galatasaray maçına sarı-kırmızılı taraftarlar alınacak

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında Şenol Güneş Spor Kompleksinde oynanacak olan müsabakaya bordo-mavili kulübün talebi üzerine sarı-kırmızılı taraftarların alınmasına karar verildi.
Futbol - Futbol
25 Ağustos 2022 - 20:21

Devler Ligi'nde kuralar çekildi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonu grup kuraları İstanbul'da çekildi. 27 yıl aradan sonra bir Türk takımı Devler Ligi'ne katılamadı. İşte eşleşmeler:...
Futbol - Futbol
25 Ağustos 2022 - 19:38

Okan Buruk: "O kupalar bizim için hayal değildi"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2000 yılında kazandıkları UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa ile ilgili yaptığı açıklamada, "Birinde Arsenal diğerinde Real Madrid ile oynuyorsunuz. Dünyanın en iyi kadrolarına sahip iki takımı. İki takımı da yenmeyi belki şu anki mevcut ortamda hayal edemeyebilirsiniz. Real Madrid, Manchester City ve Liverpool ile final oynamak şu an için hayal geliyor ama bizim için hayal değildi. Gerçekti ve gerçekleştirdiğimiz şeylerden biriydi. Onun gururunu ve mutluluğunu hala üzerimde taşıyorum" dedi.
 - Dele Alli Beşiktaş'ta!
25 Ağustos 2022 - 19:13

Son dakika! Beşiktaş, Dele Alli'yi KAP'a bildirdi

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş Kulübü, Everton'da forma giyen 26 yaşındaki İngiliz futbolcu Dele Alli'nin transferini KAP'a bildirdi. Yıldız futbolcunun maliyeti belli oldu.
Futbol - Futbol
25 Ağustos 2022 - 18:26

Galatasaray'dan Eyüpspor'a bir transfer daha

Son dakika transfer haberleri: Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Galatasaray forması giyen Ömer Bayram'ı kadrosuna katıyor.
Futbol - Futbol
25 Ağustos 2022 - 15:33

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten transfer müjdesi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılıların transfer çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Transfer döneminin bitmesine daha 10 günden fazla süre olduğunu söyleyen Özbek, yakın zamanda hareketlilik olacağının sinyalini verdi.
Futbol - Futbol
25 Ağustos 2022 - 12:34

Son dakika! Trabzonspor - Galatasaray maçında Ali Palabıyık düdük çalacak

Son dakika haberi: Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak Trabzonspor - Galatasaray maçını Ali Palabıyık yönetecek.
Spor - Spor
25 Ağustos 2022 - 11:35

Kobe Bryant davasında karar: Eşine tazminat ödenecek

Dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant 2020 yılında kızıyla birlikte helikopter kazasında hayatını kaybetmişti. Kazada çekilen fotoğrafların yayınlanması nedeniyle mahkeme basketbolcunun eşi Vanessa Bryant’a 16 milyon dolar tazminat verilmesine karar verdi
Futbol - Futbol
25 Ağustos 2022 - 00:22

Alexandru Cicaldau'nun yeni takımı belli oldu!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Transfer harekatını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray'da ayrılacak oyuncular konusunda da hareketlilik yaşanıyor. Yeni sezon planlaması doğrultusunda orta sahasını komple değişmeye hazırlanan sarı-kırmızılılarda Alexandru Cicaldau gözden çıkarılan isimlerin başında geliyor. Teknik direktör Okan Buruk'un pek forma şansı vermediği Rumen futbolcunun transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. L'Equipe, 25 yaşındaki orta sahanın yeni adresi konusunda sürpriz bir iddia ortaya attı.
 - 27 yıl sonra bir ilk!
24 Ağustos 2022 - 23:51

Fırtına 'Devler Ligi'ne veda etti! Maç sonucu: Trabzonspor 0-0 Kopenhag

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda ilk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden temsilcimiz Trabzonspor, Danimarka ekibi Kopenhag'ı konuk etti. Bordo-mavililer, yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve mücadele golsüz eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla turu geçen taraf Danimarka temsilcisi oldu. Trabzonspor yolun UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam edecek.
 - Yarın geliyor!
24 Ağustos 2022 - 20:03

Trabzonspor ön libero transferini bitirdi: Yarın geliyor!

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri: Son olarak Bartra ve Bardhi transferlerini bitiren Trabzonspor, Everton'un 26 yaşındaki Fildişili ön liberosu Jean-Philippe Gbamin'i kiralık olarak kadrosuna kattı.
Futbol - Futbol
24 Ağustos 2022 - 18:36

Galatasaray'dan Suso harekatı

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da transfer çalışmaları doğrultusunda kanat transferi için harekete geçilirken gündeme gelen son isim İspanyol kanat oyuncusu 'Suso' oldu. Galatasaray'ın 28 yaşındaki Suso için Sevilla'ya resmi teklif yaptığı iddia edildi.
Spor - Spor
24 Ağustos 2022 - 17:14

Dembele Beşiktaş için kulübüne rest çekti

Beşiktaş yönetimi Bournemouth'ta forma giyen Siriki Dembele transferini bitirmek istiyor. Bournemouth futbolcunun kiralanmasına sıcak bakmıyor. Dembele'nin kulübüyle görüşerek ayrılık için kolaylık sağlanmasını talep ettiği öğrenildi.
Futbol - Futbol
24 Ağustos 2022 - 15:27

Son dakika! Beşiktaş Dele Alli'yi transfer etti

Son dakika haberi: Beşiktaş, Dele Alli'nin transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-Beyazlılar İngiliz oyuncuyu Everton'a hiçbir ücret ödemeden sezon sonuna kadar kiraladı.
Futbol - Futbol
24 Ağustos 2022 - 09:41

Fenerbahçe’de beklenen ayrılık! Max Meyer ile sözleşme feshedildi

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkan ve birçok ismi takımına katan Fenerbahçe’de bir taraftan da ayrılıklar sürmeye devam ediyor. Fenerbahçe, geçtiğimiz yıl transfer döneminde bedelsiz olarak takıma katılan Max Meyer ile yollarını ayırdığını duyurdu. 
 - Her şey Şampiyonlar Ligi için!
24 Ağustos 2022 - 06:59

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için sahaya çıkıyor!

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’ndaki ilk maçta 2-1 yenildiği Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı yenerek gruplara kalmak için sahaya çıkıyor. Bugün saat 22.00’de başlayacak mücadelede bordo mavili temsilcimiz turu geçmesi takdirde 342 milyon lirayı kasasına koyacak. 
Başa Dön Sona Git