Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
22 Ağustos 2022 - 21:11

Konyaspor deplasmanda farklı kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde İstanbulspor, Arabam.com Konyaspor'u konuk etti. Konuk ekip karşılaşmadan 4-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak üç puanın sahibi oldu. Konyaspor'a galibiyeti getiren goller Endri Çekiçi, Muhammet Demir (P), Mehmet Yeşil (KK) ve Guilherme Sitya (P)'dan geldi.
 - Dele Alli imzaya geliyor!
22 Ağustos 2022 - 20:57

Dele Alli imzaya geliyor: Satın alma opsiyonu belli oldu!

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, Dele Alli transferini bitiriyor. Siyah beyazlılar, İngiliz oyuncunun transferinde mutlu sona çok yaklaştı.
 - 10 yıl sonra bir ilk!
22 Ağustos 2022 - 20:01

İspanyol devine transfer olan Türk futbolcu tarihe geçti: 10 yıl sonra bir ilk!

Altay altyapısından yetişip Fransız devi Lyon'a imza atan genç yetenek Cenk Özkacar'ın yeni takımı belli oldu. İspanyol ekibi Valencia'ya transfer olan genç stoper, adını İspanyol devinin tarihine yazdırdı.
 - Trabzonspor'a kötü haber!
22 Ağustos 2022 - 19:01

Trabzonspor'a yıldız isimden kötü haber: Kopenhag maçında oynaması zor

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'a karşı aldığı 5-2'lik yenilgiyle taraftarlarını üzen Trabzonspor'da Edin Visca ve Marek Hamsik'in ardından sakatlar kervanına bir isim daha katıldı. Çarşamba günü Devler Ligi'nde gruplara kalmak için Kopenhag'ı ağırlayacak Karadeniz ekibine yıldız oyuncusundan kötü haber geldi.
Futbol - Futbol
22 Ağustos 2022 - 18:46

Galatasaray, golcüsünü Barcelona'da buldu!

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Bu sezon Okan Buruk yönetiminde yeniden yapılanamaya giren ve kadrosuna önemli yıldızları katan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, yeni bir yıldızı daha transfer etmek için harekete geçti.
Futbol - Futbol
22 Ağustos 2022 - 18:39

Kerem Atakan Kesgin imzayı atıyor: Maliyeti belli oldu

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş’ın Demir Grup Sivasspor’dan kadrosuna katmaya hazırlandığı Kerem Atakan Kesgin, sağlık kontrolünden geçerek siyah-beyazlılar ile 4 yıllık sözleşmeye imza atacak. Genç oyuncunun da maliyeti de belli oldu.
 - Berkan Kutlu ezeli rakibe gidiyor!
22 Ağustos 2022 - 18:29

Bomba transfer iddiası: Berkan Kutlu ezeli rakibe gidiyor!

Son dakika transfer haberleri: Galatasaray, geçen sezon büyük hayal kırıklığı yaşadığı orta sahaya bu sezon önemli takviyeler yaptı. Midtsjö, Torreira ve Oliveira gibi isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda forma şansı oldukça azalan Berkan Kutlu ise ayrılık kararı aldı. 24 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın ezeli rakibine transfer olabileceği öne sürüldü.
Futbol - Futbol
22 Ağustos 2022 - 18:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mesut Özil'e imzalı saat hediye etti

Medipol Başakşehir'de forma giyen yıldız futbolcu Mesut Özil'e Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalı bir saat hediye edildi.
Futbol - Futbol
22 Ağustos 2022 - 18:01

CIES, Süper Lig'in şampiyonluk favorisini açıkladı!

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES), Süper Lig'de sezon sonu oluşacak tahmini sıralamayı paylaştı. Söz konusu tabloda Fenerbahçe zirvede yer aldı.
Futbol - Futbol
22 Ağustos 2022 - 08:51

Yattara futbola geri döndü! Davul zurnayla karşılandı: İşte yeni takımı

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla iz bırakan Ibrahima Yattara, futbola geri döndü. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak için yeniden Türkiye'de top koşturacak olan 42 yaşındaki futbolcu, Ortaköyspor ile Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Ortaköyspor ile transfer görüşmesi için Muğla'ya geldi. Yattara'nın yeni takımıyla 1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Futbol - Futbol
22 Ağustos 2022 - 08:00

Fenerbahçe'nin hedefi zirveye kurulmak

Fenerbahçe, Süper Lig’in üçüncü haftasında Kadıköy’de Adana Demirspor’u konuk edecek. Sarı lacivertliler, Adana Demirspor’u yenilgiyle tanıştırırsa ligin zirvesine çıkacak.
 - Kartal evinde uçtu!
21 Ağustos 2022 - 23:30

Kartal evinde uçtu! Maç sonucu: Beşiktaş 4-1 Fatih Karagümrük

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Kartal etkili oyunuyla rakibini 4-1 mağlup etti ve üç puanın sahibi oldu. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller N'Koudou, Weghorst, Rosier ve Muleka'dan geldi. Karagümrük'ün tek sayısını Mbaye Diagne kaydetti.
Futbol - Futbol
21 Ağustos 2022 - 21:03

Başakşehir evinde rahat kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Medipol Başakşehir, Yukatel Kayserispor'u konuk etti. Başakşehir mücadeleden 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller Berkay Özcan ve Chadli'den geldi.
Futbol - Futbol
21 Ağustos 2022 - 20:02

Emre Belözoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar: Galatasaray, Fenerbahçe...

Başakşehir'in genç teknik adamı Emre Belözoğlu, "Bugünlere gelmem, Fenerbahçe forması giyip kaptanlığa uzanmam, Galatasaray'da geçirdiğim yıllar sayesindedir" dedi. Belözoğlu üst üste 4 sezon şampiyon olan Galatasaray kadrosunun, cumhuriyet tarihinin en iyisi olduğunu da ifade etti.
Futbol - Futbol
21 Ağustos 2022 - 19:11

Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu

Fenerbahçe, Kongolu savunma oyuncusu Marcel Tisserand'ın El İttifak'a transferini resmen açıkladı.
Spor - Spor
21 Ağustos 2022 - 10:54

Rezerv Lig'de oynanan Ümraniye-Galatasaray maçında ilginç görüntüler: İnekler sahaya indi

Süper Lig karşılaşmasının ardından Rezerv Lig’de mücadele eden Ümraniyespor-Galatasaray maçında ilginç görüntüler ortaya çıktı.
 - Son şampiyona soğuk duş
20 Ağustos 2022 - 23:45

Son şampiyon Antalya'da kaybetti! Maç sonucu: Antalyaspor 5-2 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde son şampiyon Trabzonspor, Antalyaspor'a konuk oldu. Bol pozisyonlu ve gollü geçen heyecanlı maçta kazanan 4-2 ile ev sahibi ekip oldu. Antalyaspor'a galibiyeti getiren goller Gökdeniz Bayrakdar (2), Haji Wright (2) ve Fernando'dan geldi. Trabzonspor'un gollerini ise yeni transfer Enis Bardhi kaydetti.
Futbol - Futbol
20 Ağustos 2022 - 21:29

Gaziantep deplasmanda kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Atakaş Hatayspor'u 2-1 yendi. Antep'e galibiyeti getiren goller Figueiredo ve Jevtovic'ten gelirken Hatayspor'un tek sayısını El Kaabi kaydetti.
Futbol - Futbol
20 Ağustos 2022 - 20:55

Giresunspor 90'da güldü

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Bitexen Giresunspor, evinde Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. Giresunspor'a galibiyeti getiren golü 90. dakikada Bajic kaydetti.
Futbol - Futbol
20 Ağustos 2022 - 20:41

Kaya Çilingiroğlu'ndan Galatasaraylıları kızdıran sözler!

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun Galatasaray'ın yeni transferleri Oliveira ve Torreira ile ilgili yaptığı değerlendirme Twitter'da gündem oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Kaya Çilingiroğlu'na tepki gösterdi.
Futbol - Futbol
20 Ağustos 2022 - 20:31

Almanya, Ozan Kabak'ı konuşuyor!

Almanya Bundesliga'ya geri dönen milli futbolcu Ozan Kabak sezon başından bu yana attığı gollerin yanı sıra yaptığı harika asistle de futbolseverleri adeta büyüledi.
Başa Dön Sona Git