Tgrt Haber
DÜNYA - DÜNYA
15 Haziran 2023 - 11:47

Doktorları bile şoke eden olayı, ordu duyurdu! Dünya rekoru olarak tarihe geçti: Neredeyse 1 kilogram...

Şiddetli ağrı şikayetiyle hastaneye başvuran adamı ameliyata alan doktorlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Büyük bir şok yaşayan doktorlar adamın içinden yaklaşık 1 kilogram ağırlığında böbrek taşı çıkardı. Ayrıca böbrek taşı iki alanda dünya rekoru kırdı...
Dünya - Dünya
15 Haziran 2023 - 11:30

İsveç'te enflasyonun sebebi dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce! Ekonomistler sorumluyu buldu

İsveç'te enflasyon mayıs ayında beklenilen seviyenin üstünde kaldı. Bazı analistler, enflasyondan Beyonce'yi sorumlu tuttu. 
DÜNYA - DÜNYA
15 Haziran 2023 - 11:01

İşgalci İsrail Usame et-Tavil'in evini patlayıcılarla yıktı! Batı Şeria karıştı

İsrail güçleri, Nablus'a baskın yaparak Filistinli tutuklu Usame et-Tavil'in evini patlayıcılarla yıktı. O ana ilişkin görüntüler servis edilirken, olay sonrası çıkan çatışmada 1 Filistinli öldürüldü.
Dünya - Dünya
15 Haziran 2023 - 10:45

Sudan'da çatışmalar sürüyor! Vali kaçırılıp öldürüldü

Sudan'da Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) ile ordu arasındaki çatışma devam ederken Çad sınırında Batı Darfur eyalet valisi kaçırılıp öldürüldü.
 - "Muazzam bir başarı"
15 Haziran 2023 - 10:25

Yunanistan'da "Bayraktar TB2" hayranlığı: Muazzam bir başarı...

Türkiye'nin Kuveyt'e Bayraktar TB2 satması Yunan basınında yankı buldu. Gelişme, ülke medpasında "Türk Bayraktar için küresel çılgınlık" başlığıyla verilirken "Muazzam savaş sanayii başarısı" yorumu dikkat çekti
Dünya - Dünya
15 Haziran 2023 - 10:22

'Ateş çemberi'ndeki Filipinler şiddetli depremle sarsıldı!

Güneydoğu Asya ülkelerinden Filipinler şiddetli bir depremle sarsıldı. Başkent Manila'da meydana gelen depremin 6,2 büyüklüğünde olduğu öğrenildi.
Dünya - Dünya
15 Haziran 2023 - 10:02

Üniversiteye bağışlanan kadavralardan çaldılar insandan deri ürünü yapıp sattılar!

Harvard Tıp Fakültesi'ndeki skandal olay gün yüzüne çıktı, duyanların kanı dondu. Fakültedeki morgun müdürü ve eşi dahil 5 kişi, kadavralardan organlar çalıp sattı. Satılan organların ne yapıldığı ise tüyleri diken diken etti. 
Dünya - Dünya
15 Haziran 2023 - 09:22

Timsah 10 yaşındaki çocuğu öldürdü halkın intikamı çok acımasızca oldu

Hindistan'da yine bir timsah faciası yaşandı. Raghopur Diyara Adası'nda bir çocuk, saldırıya uğradı. Çocuğun çığlıklarını duyan halk, kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Fakat timsahtan intikamları acımasızca oldu.
DÜNYA - DÜNYA
15 Haziran 2023 - 09:17

Timsah 10 yaşındaki çocuğu öldürdü halkın intikamı çok acımasızca oldu

Hindistan'da yine bir timsah faciası yaşandı. Raghopur Diyara Adası'nda bir çocuk, saldırıya uğradı. Çocuğun çığlıklarını duyan halk, kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Halkın, timsahtan intikamı ise acımasızcaydı...
 - Çekirgeler Afganistan'ı ele geçirdi
15 Haziran 2023 - 09:02

Afganistan'ı çekirgeler istila etti! BM uyardı: Yok edebilir...

Afganistan'ın kuzeyinde bulunan binlerce hektarlık tarım arazileri çekirgeler tarafından istila edildi. Uzmanlar, çekirgelerin 1.2 milyon ton buğdayı yok edebileceği konusunda uyardı.
 - ''İstikrar için önemli''
15 Haziran 2023 - 08:59

Rusya'dan Türkiye ve Suriye'nin normalleşme adımlarına destek: İstikrar için önemli

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye ve Suriye ilişkilerinin normalleşmesi için yapılan müzakereleri bölgede istikrarın önemli bir unsuru olarak gördüklerini belirtti.
Dünya - Dünya
15 Haziran 2023 - 08:29

Fransa’daki bıçaklı saldırgan psikiyatri hastanesine gönderildi!

Fransa’da eline aldığı bıçakla 4’ü çocuk olmak üzere 6 kişiyi bıçaklaya yaralayan saldırgan psikiyatri hastanesine sevk edildi. 
 - İsviçre'de bir skandal daha
15 Haziran 2023 - 00:19

İsviçre'de bir skandal daha! Erdoğan'ı hedef aldılar, Türk bayrağını yaktılar

İsviçre'nin Zürih kentinde 'Zürih Devrimci Grev Kolektifi' adlı grup Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk bayrağını hedef aldı. İsviçre polisi, eylemin izinsiz olduğunu savundu. Türkiye'nin Bern Büyükelçiliği ve Zürih Başkonsolosluğu provokasyona ilişkin girişimlerde bulundu.
 - Atmosferdeki füzeleri vuruyor
14 Haziran 2023 - 20:48

İsrail’in ‘Arrow’ gücüne Almanya’dan 4 milyar Euro: Atmosferdeki füzeleri vuruyor

Savunmasını güçlendirmek isteyen Almanya, dünya atmosferinin üzerindeki füzeleri imha eden hava savunma sistemi için İsrail’in kapısını çaldı. Alman milletvekillerinden, İsrail’den Arrow 3 hava savunma sisteminin yaklaşık 4 milyar euroya satın alınmasına ilişkin avans ödemesi yapılmasına onay çıktı.
 - Yunanistan'da yılın en büyük faciası
14 Haziran 2023 - 19:19

Yunanistan'da yılın en büyük göçmen faciası: 78 kişi öldü, cumhurbaşkanına tepki yağdı

Yunanistan'da düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin alabora olması sonucu 78 kişi hayatını kaybetti. Yılın en büyük faciası olarak nitelendirilen olaya ilişkin Eski Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'ten açıklama geldi. Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu kurtarılan göçmenleri ziyareti sırasında tepkiyle karşılaştı.
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 18:00

NATO duyurdu: Ukrayna daha fazla toprağı geri aldı

NATO, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşa ilişkin yeni açıklama yaptı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna'nın Rusya'ya karşı başlattığı saldırıda ilerleme gösterdiğini, daha fazla toprağı geri aldığını duyurdu.
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 17:09

Trump 37 suçlamayla yargılandı! Davanın ardından gittiği restoranda herkese yemek ısmarladı

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, 37 suçlamayla yargılandığı davada formaliteden tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra Miami'de ünlü bir restorana gitti. Trump, burada tüm müşterilere yemek ısmarladı.
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 16:34

İlginç olay! İlk buluşmaya 25 kişiyle geldi, taraflar mahkemelik oldu

Çin'de bir erkekle ilk buluşmaya 25 kişiyle gelen kadın olay oldu. Erkek faturayı ödemeden kaçarken taraflar birbirini mahkemeye verdi.
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 16:30

Kadın belediye başkanı askeri üste yaşamaya başladı! Meksika'da sular durulmuyor

Meksika'nın ABD sınırındaki Tijuana kentinin kadın Belediye Başkanı Montserrat Caballero Ramirez, ölüm tehditleri yüzünden hayatını askeri üste idame ettirmeye başladı.
DÜNYA - DÜNYA
14 Haziran 2023 - 15:51

Dehşete düşüren anlar! Şiddetli rüzgar tenteyi de insanları da uçurdu, o anlar kamerada

Çin’de etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir restoranda insanlar tenteyle birlikte havaya uçtu. O anlar kameraya böyle yansıdı. 
Başa Dön Sona Git