Tgrt Haber

Fatih Terim'in transferde yeni hedefi Galatasaray'dan!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Ocak 2024 17:36 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 17:39
Fatih Terim'in transferde yeni hedefi Galatasaray'dan!
Panathinaikos,transfer,Fatih Terim,Galatasaray,Cedric Bakambu

Fatin Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos transferde gözünü Süper Lig'e dikti. Samet Akaydın ve Bakasetas'tan sonra Terim'in bir sonraki transferinin Galatasaray'dan olacağı öne sürüldü. Yunan basınında çıkan haberde, sarı-kırmızılı takımın golcüsünün Panathinaikos'a önerildiği iddia edildi. İşte detaylar...

Yunanistan'ın Panathinaikos ekibi, teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in getirilmesinin ardından transferde gaza bastı.

Bu sezon Terim önderliğinde mutlak şampiyon olmak isteyen anathinaikos, Fenerbahçe'den Samet Akaydin, Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas, Spezia'dan kaleci Bartlomiej Dragowski, Bahia'dan eski Trabzonsporlu Vitor Hugo'yu kadrosuna katarken Getafe'den Nemanja Maksimovic'le de prensipte anlaştı.

CEDRİC BAKAMBU, PANATHİNAİKOS'A ÖNERİLDİ

Yunan basınında çıkan haberlere göre; Cedric Bakambu birkaç gün önce Fatih Terim'in takımı Panathinaikos'a önerildi.

Geçtiğimiz sezon Panathinaikos'un ezeli rakibi Olimpiakos'ta top koşturan 32 yaşındaki golcü, yazın transfer olduğu Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlandı.

Fatih Terim'in transferde yeni hedefi Galatasaray'dan!

RESMİ GİRİŞİM YOK

Sport Journal'in haberinde; Bakambu'nun, Panathinaikos'la bağlantısının teknik direktör Fatih Terim sayesinde sağlandığı ancak transferde henüz resmi bir gelişmenin olmadığı kaydedildi.

16 MAÇTA 2 GOL-1 ASİST

Şu anda Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'yla 2023 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Cedric Bakambu, bu sezon Galatasaray'da 16 maçta 2 gol atarken 1 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...