Tgrt Haber
Gündem - Gündem
52 dakika önce

İzmir'de pittbull dehşeti! Kediyi öldürtmüştü: O cani gözaltına alındı

İzmir'de Pitbull cinsi köpeğinin sahipsiz kediyi öldürmesine izin veren, tepkilerin ardından ise köpeğini acımasızca tekmeleyen cani gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
1 saat 1 dakika önce

İstiklal Marşı'na büyük saygısızlık: Ayağa kalkmadı açığa alındı

Çankırı'da tepki toplayan bir olay yaşandı. Karatekin Üniversitesi’nde düzenlenen programda İstiklal Marşı okunduğu sırada bir araştırma görevlisi ayağa kalkmadı. Yetkililer yaşanan olayla ilgili harekete geçti, ayağa kalkmayan araştırma görevlisi açığa alındı.
Gündem - Gündem
1 saat 8 dakika önce

Sahte basın kartı ile 600 bin TL dolandırdılar

Antalya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bir derneğin ismini kullanıp vatandaşlara sahte basın kartı satarak dolandırıcılık yapan şüphelileri tespit etti.
Gündem - Gündem
1 saat 20 dakika önce

Dehşete düşüren olay! Apartmanda çocukların üzerine benzin döktü!

Antalya’da bir mahallede çocukları apartmana çağırıp üzerlerine benzin döken kadın korku dolu anlar yaşattı. Mahallelinin sokağa döküldüğü olayda çocukların yakınlarını gören kadın cama çıkıp intihar girişiminde bulundu. Polis tarafından indirilen kadın çocukların yakınları tarafından hastanelik edildi.
 - Dikkat çeken 'beyaz kova' detayı
1 saat 29 dakika önce

Parçalanmış ceset vahşetinde yeni gelişme: 'Beyaz kova' detayı dikkat çekti

İstanbul Pendik'te çöp konteynerinde bulunan parçalara ayrılmış cesedin ardından başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Dehşete düşüren olayla ilgili çöp konteynerine kovayla bir şeyler attığı tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
1 saat 29 dakika önce

Küçükçekmece'de iş yerine ses bombası atan şahıslar gözaltına alındı

Küçükçekmece’de bir iş yerine maskeli ve motosikletli 2 şahıs tarafından ses bombası atılması olayına ilişkin 7 kişi gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
1 saat 35 dakika önce

Dünyanın en zehirli yılanı rengi ve tüyleri ile dikkat çekiyor...

Artvin’de ölü olarak bulunan ve dünyanın en zehirli yılanları arasında gösterilen Hopa engereği rengi ve tüyleri ile dikkat çekti.
Gündem - Gündem
1 saat 36 dakika önce

Özel harekat destekli büyük operasyon! Rekor düzeyde yakalandı...

Antalya Döşemealtı'nda Özel Harekat destekli büyük bir operasyon yapıldı. Operasyonda rekor düzeyde metamfetamin ve çeşitli uyuşturucular ele geçirildi.
Gündem - Gündem
1 saat 42 dakika önce

Samsun'daki fabrika yangını 9 saatte söndürüldü, son manzara şaşırttı

Samsun'da Tekkeköy ilçesinde çıkan fabrika yangını 9 saatte söndürüldü.
Gündem - Gündem
1 saat 42 dakika önce

Battal İlgezdi için 2 yıla kadar hapsi istemi: Kaçak yapıları yıktırmamıştı

Eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında, başkanlık yaptığı dönemde, ruhsata aykırı inşa edilen 6 yapıya ilişkin yıkım kararlarını uygulamadığı iddiasıyla "görevi kötüye kullanma" suçundan iddianame düzenlendi.
Gündem - Gündem
2 saat 1 dakika önce

30 yıllık bitmeyen çile... Balıklar ölüyor, Nilüfer Çayı'ndan zehir akıyor

Uludağ'ın güneyinden akan ve Bursa ovasını tek başına besleyen Nilüfer Çayı zehir saçıyor. Yılın belirli dönemlerinde balık ölümlerinin de yaşandığı çayın görüntüsü petrolü andırıyor.
 - Gelin ve damatlara özel kampanya
2 saat 12 dakika önce

Gelin ve damatlara özel kampanya: Kaynanan ölmeden gel, yüzde 50 indirimi kap

Muş'ta bir granit ve mermer işletmecisi, gelin ve damatlara özel bir kampanya yaptı. Kaynanası ölmeden mezar yapmak isteyen gelin ve damatlar, yüzde 50 indirimden faydalanabiliyor.
Gündem - Gündem
2 saat 16 dakika önce

Ölümden döndüler: Başıboş köpek faciası

Başıboş sokak köpeği sorunu her yönüyle devam ediyor. Adana'da otomobil sürücüsünün köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.
Gündem - Gündem
2 saat 18 dakika önce

Bursa'da zincirleme kaza: 3 araç birbirine girdi

Bursa'da otobanda 3 araç zincirleme kazaya karıştı.
Gündem - Gündem
2 saat 48 dakika önce

Uzmanlardan kurban seçimi uyarısı: Mutlaka danışın, pişman olmayın!

Kurban Bayramı yaklaştıkça uzmanlarda uyarılar gelmeye devam ediyor. Kurbanlık hayvanlarını alırken mutlaka veteriner hekimlerden destek alınması gerektiğini aktaran uzman, "Kesim sonrasında muayeneleri dikkatli bir şekilde yapılmalıdır" dedi.
Gündem - Gündem
2 saat 50 dakika önce

Ticaret Bakanlığı rekora imza attı: Değeri tam 1 milyar lira

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Mersin'de gerçekleştirilen operasyonda, 1 milyar TL değerinde kaçakçılık girişimine engel olunarak tarihi bir yakalamaya imza attı. Gümrük Muhafaza ekiplerinin Kocaeli Limanı'nda gerçekleştirdiği operasyonda ise yaklaşık 22 milyon TL değerinde muhtelif türde ticari eşya yakalandı.
 - Bu kez dolandırıcıların hedefi ev hanımları!
3 saat 4 dakika önce

Bu kez dolandırıcıların hedefi ev hanımları! Dikkat! bu tuzağa düşmeyin...

Dolandırıcılar her gün yeni bir yöntemle karşımıza çıkıyor... Bu kez ev hanımlarını hedef alıp sosyal medya platformları üzerinden ‘Ev hanımlarına iş verilir, 36 bin lira maaş’ paylaşımları ile özellikle ev hanımlarının ilgisini çekmeye çalışıyor. Uzmanlar, yapılan bilgi paylaşımı ile dolandırıcıların mağdur kişiyi kara para aklama işlemine bile dahil ettiği uyarısında bulundu.
Gündem - Gündem
4 saat 9 dakika önce

Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 çete daha çökertildi!

Çorum ve Sinop merkezli 6 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-50” operasyonlarında; Çorum’da Yunus Emre Akyıldız ve Gözde Akyıldız’ın, Sinop’ta Mustafa Demir’in elebaşılığını yaptığı 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi.
Gündem - Gündem
4 saat 23 dakika önce

Mersin'de DEAŞ'a darbe! 9 kişi yakalandı

Mersin polisi terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan şüphelilerden 6'sı tutuklandı, 3'ü ise sınır dışı edildi.
Gündem - Gündem
4 saat 52 dakika önce

Terör örgütünün kullandığı sığınak kullanılmaz hale getirildi

Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucu bölücü terör örgütüne ait mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
Sona Git