Tgrt Haber

Gördükleri manzara karşısında şoke oldular! Ayılar evleri savaş alanına çevirdi

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 May 2024 09:06 - Güncelleme : 08 May 2024 09:29

Bayburt'ta kış uykusundan uyanan ve aç olduğu tahmin edilen ayılar girdikleri evlerde eşyaları parçaladı, kapıları pencereleri kırdı her yeri darmadağın etti.

Bayburt'un Üzengili köyünde yaşayan vatandaşlar yayla evlerine geldiklerinde gördükleri manzara karşısında şaşkına döndüler. 

Eve birilerinin girdiğinden şüphelenen vatandaşlar duvarlarda, yataklarda, yerlerde ayının pençe izlerini görünce evlerine ayının girdiğini anladılar. Evlerinin darmadağın olduğunu gören vatandaşlar, evin dağınık halini, ayının izlerini cep telefonuyla kaydettiler.

Gördükleri manzara karşısında şoke oldular! - 1. Resim

EVİ SAVAŞ ALANINA ÇEVİRMİŞLER

Savaş alanına dönen evi cep telefonuyla kaydeden Recep Aktürk isimli vatandaş, "Ayının izleri, burada da var izleri" diyerek türkü söyledi. O anlar yüzlerde tebessüm oluştururken, şans eseri vatandaşların evlerde bulunmaması olası bir ayı saldırısının önüne geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...