Tgrt Haber

Jandarma'dan 16 ilde dolandırıcılara baskın! Çok sayıda gözaltı var!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
24 May 2024 07:25 - Güncelleme : 24 May 2024 08:27
Jandarma'dan 16 ilde dolandırıcılara baskın! Çok sayıda gözaltı var!

Son dakika haberi... 16 ilde jandarma ekipleri sahte internet siteleri ile vatandaşı dolandıran şebekeye operasyon düzenledi, baskınlarda 38 kişi gözaltına alındı.

16 ilde Jandarma Genel Komutanrlığı'na bağlı ekipler, sahte internet siteleri ile vatandaşı dolandıran şebekeye operasyon düzenledi, baskınlarda 38 kişi gözaltına alındı.

SSB UYARMIŞTI

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından internet siteleri üzerinden yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine ilişkin vatandaşlara uyarı geldi.

Başkanlık'tan yapılan açıklamada "Son zamanlarda internet siteleri ve sosyal medya platformlarında, savunma sanayii firmalarına yatırım yaparak gelir elde edebileceğine dair sahte ilanlar ve haber benzeri içerikler görülmektedir. Dolandırıcılığı amaçlayan bu tür ilan ve haberler tamamen gerçek dışıdır" denildi.

HATAY'DA DA OPERASYON VAR

Hatay'da da polis ekipleri, bilişim yoluyla dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda Y.T. ve Y.A. yakalandı. Adreslerde haksız kazanç yoluyla elde edildiği değerlendirilen 220 bin liraya el konuldu.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...