Tgrt Haber

Çorap söküğü gibi... İkiz kızlardan sonra Metin Akpınar'ın şimdi de oğlu olduğu iddia edildi!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
16 Ekim 2023 13:01 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 13:08
Çorap söküğü gibi... İkiz kızlardan sonra Metin Akpınar'ın şimdi de oğlu olduğu iddia edildi!
Metin Akpınar,Duygu Nebioğlu

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın ortaya çıkan ikiz kızlarından sonra şimdi de oğlu olduğu iddia edildi. 39 yaşında olan oğlunun Almanya'da yaşadığı ve yıllardır Akpınar'ın yakın çevresinde konuşulduğu ortaya atıldı.

Türk sinemasının usta isimlerinden Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden Duygu Nebioğlu isminde bir çocuğu olduğu, ardından da kızların ikiz olduğunun öğrenilmesi olayı gündemden düşmüyor. Nebioğlu, 10 yıl önce Akpınar'a "Ben senin kıznım" diye durumu aktardığı ancak sanatçının kendisine sahip çıkmadığı için dava açtığını açıkladı.

62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan ve hiç çocuğu olmayan Metin Akpınar, evlilik dışı ikiz kızları olduğu mahkeme kararıyla kanıtlanınca bir programa çıkarak, kızları ve eşinden yaşattığı durumdan dolayı özür diledi.

Çorap söküğü gibi... İkiz kızlardan sonra Metin Akpınar'ın şimdi de oğlu olduğu iddia edildi!

Akpınar'ın gerçeği 10 yıl önce öğrenmesine rağmen saklaması ve kızlarına sahip çıkmaması tepki çekerken, oyuncu hakkında bir bomba iddia daha ortaya atıldı.

"1984 DOĞUMLU OĞLU VAR"

Akpınar'ın bu kez oğlu olduğunu iddia eden Onur Akay, isminin de Metin olduğunu söyledi. Onur Akay yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin'in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor. Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek. Genç Metin’in annesinin de Suphiye Orancı olduğunu söyleyenler var. Ancak annesi başka bir kadın bile olsa ikizlerin öz ağabeyi oluyor. Çocuklarının beklediği şeyin sadece sevgi ve sıcak ilişki olduğunu maalesef ki anlayamayan Metin Akpınar’ın, Yeşilçam filmlerini aratmayan hayatının bir gün film olacağı da kesinleşti.”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...