Tgrt Haber

Dizideki rol gerçek oldu! Yalı Çapkını oyuncuları birlikte görüntülendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Snob Magazin
12 Ekim 2023 10:23 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 10:23
Dizideki rol gerçek oldu! Yalı Çapkını oyuncuları birlikte görüntülendi
,beril pozam

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda rol gereği birbirini seven iki kişiyi oynayan Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın gerçekte de beraber olduğu iddia edildi.

Cuma günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’nı günün en çok izlenen yapımı olmayı başarıyor. Sosyal medyada her sahnesi çok konuşulan dizide Suna karakterini oynayan Beril Pozam ve Abidin karakteriyle izlediğimiz Ersin Arıcı’nın beraber olduğu iddia edildi.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE ÇIKAN İDDİALAR YALANLANMIŞTI 

Yalı Çapkını dizisinin sezon eğlencesinde bir hayli samimi görüntülenen Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın birlikte olduğu iddia edilmişti. O dönem Pozam’ın kendisi gibi oyuncu Erdem Kaynarca ile beraber olması nedeniyle bu iddia yalanlanmıştı.

YALI ÇAPKINI'NDA ROL GERÇEK OLDU 

Beril Pozam’ın erkek arkadaşından ayrılmasının ardından yeni sezon çekimlerine başlayan oyuncular, Marmaris’te çekime gitti. Birlikte eğlenen oyunculardan Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın birlikte olduğu iddiası tekrar ortaya atıldı. İkilinin beraber konsere gitmesi bu iddiaları da güçlendirdi. Konuyla ilgili oyunculardan herhangi bir açıklama gelmedi.

 

Kaynak: Snob Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...