Tgrt Haber

Survivor All Star’da şaşırtan ayrılık: Vücudumu kontrol edemedim

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 May 2024 14:29 - Güncelleme : 29 May 2024 14:30
Survivor All Star’da şaşırtan ayrılık: Vücudumu kontrol edemedim

Survivor All Star’da finale sayılı günler kala eleme heyecanı da hareketli anlara şahit oluyor. Kıyasıya düellonun yaşandığı yarışmada son elenen isim Özgür oldu. Arkadaşlarıyla vedalaşan Özgür’ün konuşması dikkat çekti.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelen Survivor All Star yarışmasında bu hafta elenen isim büyük bir şaşkınlık oluşturdu. Final koltuğunda oturması beklenen Özgür, yarışmaya bu hafta veda eden isim oldu. 

SURVIVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU 

Elendikten sonra söz alan Özgür, "8. düellonun bir sırrı var herhalde, Sercan da 8. düelloda gitmişti. Batuhan dikkat et. Hem hüzünlüyüm hem de gururluyum. İki Survivor üst üste geldim pes etmedim ama vücudum bıraktı. Artık vücudumu kontrol edemedim. Seda'yı tebrik ederim. Bu Survivor'a hiç antreman yapamadan geldim. Sadece yürüyüş yaparak geldim. Ben buraya kadar geleceğimi tahmin etmezdim. Gururluyum" dedi.

Survivor All Star’da şaşırtan ayrılık: Vücudumu kontrol edemedim - 1. Resim

Survivor All Star’da şaşırtan ayrılık: Vücudumu kontrol edemedim - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...