Tgrt Haber

Yalı Çapkını setinde gergin anlar! Başrol oyuncuları birbirine girdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Snob Magazin
23 Ekim 2023 11:24 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 11:24
Yalı Çapkını setinde gergin anlar! Başrol oyuncuları birbirine girdi
afra saraçoğlu,mert ramazan demir

Son günlerde oyuncu kadrosundaki değişiklik ve reyting düşüşleriyle gündemde olan Yalı Çapkını hakkında çok konuşulacak iddia ortaya atıldı. Başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in sette kavga ettiği iddiası hayranlarını üzdü.

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini oynayan Mert Ramazan Demir ile Seyran karakterini oynayan Afra Saraçoğlu’nun sette birbirine girdiği iddia edildi.

AFRA SARAÇOĞLU VE MERT RAMAZAN DEMİR SETTE BİRBİRİNE GİRDİ 

İddiaya göre, Cuma sette birbirine giren Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in sesi tüm sette duyuldu. Yaz aylarında Bodrum'da birlikte tatil yapan ikilinin setin başlamasıyla aralarında soğuk rüzgarların estiği konuşulmuştu. Geçtiğimiz hafta sette ikilinin ayrı ayrı takıldığı görüntüler ortaya çıkmış ve ikilinin ayrıldığı yeniden gündeme gelmişti.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir

YÖNETMEN KAVGAYI AYIRDI

Saraçoğlu ve Demir'in, cuma günü Koç Üniversitesi Hastanesi'ndeki çekimlerinde kavga ettiği iddia edildi. İkilinin kavgasını yönetmenler Burcu Alptekin ile Alptekin Bozkurt araya girerek, ayırdı. Bir süre sete ara verildikten sonra çekimler yeniden başladı.

Kaynak: Snob Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...