Tgrt Haber
Tgrt Haber

Baltalı cinayetin faili hayvan damında yakalandı

01 Nisan 2022 11:10 - Güncelleme : 01 Nisan 2022 11:16
Hayvan damında yakalanan şüpheli, ilk sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf etti.

İzmir’de geçen sene cinayete kurban giden Osman Küçük’ün katil zanlısı yakalandı. 58 yaşındaki Küçük’ü baltayla katletmek suçundan aylardır aranan firari arkadaş Cafer İ., polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucu hayvan damında yakalandı.

Hayvan damında yakalanan şüpheli, ilk sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf etti.

İzmir Urla’da geçtiğimiz sene evinden gelen kötü koku üzerine baltayla öldürüldüğü anlaşılan Osman Küçük’ün cinayet zanlısı, aylar sonra yakalandı. Firari sanık, saklandığı hayvan damında, polis ekiplerinin uzun süreli araştırması sonucunda kıskıvrak yakalandı.

AĞIR KOKU ÜZERİNE ORTAYA ÇIKTI

Yenikent Mahallesi Hüseyin Zeren Caddesi’nde,  19 Ağustos 2021 Perşembe günü meydana gelen olayda, vatandaşların ağır bir koku geldiği yönünde ihbarı üzerine polis ekipleri, bölgeye intikal etti. Olay yerine gelen ekipler, bölgede yaptığı kontroller neticesinde boş bir evde yerde hareketsiz halde bir kişinin yattığını fark etti. Şahsın öldüğü ve cesedin 58 yaşındaki Osman Küçük’e ait olduğu tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, Küçük’ün baltalı saldırıya uğradığı ve bu nedenle öldüğü belirlendi.

HAYVAN DAMINDA YAKALANDI

Öte yandan cinayete ilişkin soruşturmaya ilişkin polis ekipleri, Osman Küçük'ün arkadaşı Cafer İ.'yi her yerde aramaya başladı. Aylardır firari durumda olan cinayet şüphelisi Cafer İ.'nin adresini tespit eden polis, hemen harekete geçti. Cinayet şüphelisi, saklandığı hayvan damında kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

İLK SORGUDA İTİRAF ETTİ

Cafer İ.'nin emniyetteki ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği, arkadaşıyla alkollüyken tartıştıklarını, bıçakla kendisine saldırdığını ve bunun üzerinde baltayla kendini savunduğunu iddia etti.

Cafer İ., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...