Tgrt Haber
Tgrt Haber

Maymunların inanılmaz intikamı: 250 köpeği yüksekten atarak öldürdüler

18 Aralık 2021 16:51
Maymunların inanılmaz intikamı: 250 köpeği yüksekten atarak öldürdüler
maymun,köpek,hindistan

Hindistan'da bir grup öfkeli maymunun köpeklere kin gütmesiyle başlayan düşmanlık, seri katliama dönüştü. Birkaç köpeğin yavru bir maymunu öldürmesiyle başlayan olaylarda 250 köpek, maymunlar tarafından yüksekten atılarak katledildi.

Hindistan'ın Mumbai kentinde hayvanların düşmanlığın korkutucu boyutlara ulaştı. Bölge halkının aktardığına göre, birkaç köpek tarafından bir maymun yavrusunun öldürülmesiyle başlayan katliamda, 250 köpek maymunlar tarafından katledildi.

Maymunların inanılmaz intikamı: 250 köpeği yüksekten atarak öldürdülerMaymunlar, Primatlar takımındaki bazı simiyenleri kapsayan bir terimdir. Günümüzde bulunan maymun türleri Eski Dünya maymunlarının torunlarıdır.

YÜKSEKLERE ÇIKARIP AŞAĞI ATIYORLAR

Küçük bir Hint köyünde köpeklere karşı savaş başlatan bir grup maymun, yaklaşık 250 köpeği katletti. Maymunlar, binaların ve ağaçların tepesine zorla sürükledikleri köpekleri, yavularıyla birlikte aşağı atarak vahşice öldürdü.

Maymunların inanılmaz intikamı: 250 köpeği yüksekten atarak öldürdülerMaymunlar zeki ve sosyal hayvanlardır, kolayca ağaçlara tırmanabilirler ve ağaçların üzerlerinde gezinebilirler. 

TEK BİR KÖPEK BİLE KALMADI

Köylülere göre olaylar birkaç köpeğin yavru bir maymunu öldürmesiyle başladı. Semt sakinleri maymunların intikam arayışı içinde olduğunu ve yakındaki Lavool köyünde tek bir köpeğin hayatta kalmadığını söyledi.

Maymunların inanılmaz intikamı: 250 köpeği yüksekten atarak öldürdüler

MAYMUNLARI YAKALAMAK İSTEYENLER YARALANDI

Yaklaşık 5 bin nüfusa sahip Lavool'da köylüler, primatlarla ilgili yardım istemek için yetkilileri arasa da ekipler hiçbir maymunu yakalayamadı. Maymunları yakalamak için harekete geçen bazı köylüler de yalnızca yaralanmakla kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...