Tgrt Haber
 - İsviçre'de bir skandal daha
15 Haziran 2023 - 00:19

İsviçre'de bir skandal daha! Erdoğan'ı hedef aldılar, Türk bayrağını yaktılar

İsviçre'nin Zürih kentinde 'Zürih Devrimci Grev Kolektifi' adlı grup Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk bayrağını hedef aldı. İsviçre polisi, eylemin izinsiz olduğunu savundu. Türkiye'nin Bern Büyükelçiliği ve Zürih Başkonsolosluğu provokasyona ilişkin girişimlerde bulundu.
 - Atmosferdeki füzeleri vuruyor
14 Haziran 2023 - 20:48

İsrail’in ‘Arrow’ gücüne Almanya’dan 4 milyar Euro: Atmosferdeki füzeleri vuruyor

Savunmasını güçlendirmek isteyen Almanya, dünya atmosferinin üzerindeki füzeleri imha eden hava savunma sistemi için İsrail’in kapısını çaldı. Alman milletvekillerinden, İsrail’den Arrow 3 hava savunma sisteminin yaklaşık 4 milyar euroya satın alınmasına ilişkin avans ödemesi yapılmasına onay çıktı.
 - Yunanistan'da yılın en büyük faciası
14 Haziran 2023 - 19:19

Yunanistan'da yılın en büyük göçmen faciası: 78 kişi öldü, cumhurbaşkanına tepki yağdı

Yunanistan'da düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin alabora olması sonucu 78 kişi hayatını kaybetti. Yılın en büyük faciası olarak nitelendirilen olaya ilişkin Eski Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'ten açıklama geldi. Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu kurtarılan göçmenleri ziyareti sırasında tepkiyle karşılaştı.
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 18:00

NATO duyurdu: Ukrayna daha fazla toprağı geri aldı

NATO, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşa ilişkin yeni açıklama yaptı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna'nın Rusya'ya karşı başlattığı saldırıda ilerleme gösterdiğini, daha fazla toprağı geri aldığını duyurdu.
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 17:09

Trump 37 suçlamayla yargılandı! Davanın ardından gittiği restoranda herkese yemek ısmarladı

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, 37 suçlamayla yargılandığı davada formaliteden tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra Miami'de ünlü bir restorana gitti. Trump, burada tüm müşterilere yemek ısmarladı.
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 16:34

İlginç olay! İlk buluşmaya 25 kişiyle geldi, taraflar mahkemelik oldu

Çin'de bir erkekle ilk buluşmaya 25 kişiyle gelen kadın olay oldu. Erkek faturayı ödemeden kaçarken taraflar birbirini mahkemeye verdi.
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 16:30

Kadın belediye başkanı askeri üste yaşamaya başladı! Meksika'da sular durulmuyor

Meksika'nın ABD sınırındaki Tijuana kentinin kadın Belediye Başkanı Montserrat Caballero Ramirez, ölüm tehditleri yüzünden hayatını askeri üste idame ettirmeye başladı.
DÜNYA - DÜNYA
14 Haziran 2023 - 15:51

Dehşete düşüren anlar! Şiddetli rüzgar tenteyi de insanları da uçurdu, o anlar kamerada

Çin’de etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir restoranda insanlar tenteyle birlikte havaya uçtu. O anlar kameraya böyle yansıdı. 
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 15:34

Kuzey Kore sahte arama motoru yaptı: Hedef Güney Korelilerin kişisel verileri...

Kuzey Kore, Güney Kore’dekilerin kullanıcı verilerini çalmak için ülkenin en yaygın olarak kullanılan arama motoru ve internet portalı olan Naver’in bir kopyasını yaptı.
DÜNYA - DÜNYA
14 Haziran 2023 - 15:30

Kendi cenazesine helikopterle geldi!

45 yaşındaki TikToker David Baerten, ailesi ve arkadaşlarına iletişim kurmanın önemini öğretmek için kendine cenaze töreni düzenledi. Baerten ailesiyle kurduğu plan dahilinde kurguladığı cenazesine helikopterle geldi. Baerten, bu hileyi aile ile daha fazla zaman geçirilmesi gerektiğini göstermek amacıyla düzenlediğini ifade etti.
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 15:04

Kendi cenazesine helikopterle geldi! Acımasız kandırmacanın sebebi belli oldu

TikTok fenomeni David Baerten, ailesi ve arkadaşlarını korkunç bir şekilde kandırdı. Kendi cenaze törenine helikopterle geldi. Baerten neden böyle acımasız bir kandırmaca işine girdiğini açıklayıp, sosyal medya hesaplarını kapattı. 
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 15:03

Fox News'ten Biden'a sert eleştiri: Siyasi rakibini tutuklatan özenti diktatör!

ABD'de yayın yayan Fox News, eski ABD Başkanı Trump'ın mahkumiyet kararı sonrası ABD Başkanı Biden'ı "Siyasi rakibinin tutuklatmaya çalışan özenti diktatör" diye takdim etti.
 - Askere vur emri verildi
14 Haziran 2023 - 14:41

Hindistan'da 'kabile' savaşları: Ölü sayısı 100'ü geçti, askere vur emri verildi

Hindistan'da Meitei topluluğunun 'planlanmış kabile' kategorisine dahil edilmek istenmesiyle başlayan gerginlik adeta savaşa dönüştü. Düzenlenen silahlı saldırılarda ölü sayısı 110'a yükselirken ordu bölgeye konuşlandırıldı.
 - ''Toplantı olumluydu''
14 Haziran 2023 - 14:28

Son dakika! İsveç'in NATO üyeliği için kritik toplantı! Heyetler Ankara'da görüştü

Son dakika... İsveç, Finlandiya, Türkiye ve NATO temsilcilerinin katıldığı Daimi Ortak Mekanizma'nın dördüncü toplantısı Cumhurbaşkanlığı'nda yapıldı. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantının ardından ilk açıklama NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'den geldi.
DÜNYA - DÜNYA
14 Haziran 2023 - 13:21

Rus güçleri kendi askerlerine ateş açtı!

Ukrayna medyası, Rus güçlerinin kendi askerlerine ateş açtığını iddia etti. Ukrayna merkezli haber ajansı UNIAN, Telegram'da yayımladığı video ile iddianın olduğunu öne sürdü.
Dünya - Dünya
14 Haziran 2023 - 12:09

Rus güçleri kendi askerlerine ateş açtı! O anlar drone kamerasına yansıdı

Ukrayna medyası, Rus güçlerinin kendi askerlerine ateş açtığını iddia etti. Ukrayna merkezli haber ajansı UNIAN, Telegram'da yayımladığı video ile iddianın doğru olduğunu öne sürdü.
 - 'Anlaşmadan çıkabiliriz'
14 Haziran 2023 - 11:45

Putin’den dünyayı tedirgin eden 'tahıl koridoru' tehdidi: Anlaşmadan çıkabiliriz

Rusya lideri Vladimir Putin, Tahıl Koridoru Anlaşması'na gelişen ülkeleri desteklemek ve tarım sektörüne ambargoyu kaldırmak için girdiklerini belirterek tehdit gibi bir açıklamada bulundu. Putin, Tahıl Koridoru Anlaşması'ndan çıkmayı düşündüklerini duyurdu.
 - 122 yıldır hiç sönmedi!
14 Haziran 2023 - 11:36

Nice savaş ve padişahlar gördü ama hiç sönmedi... Asırlık ampul 122 yılı devirdi

Bir yılı daha geride bıraktı, rekorunu egale etti
 - En fazla mülteci Türkiye'de
14 Haziran 2023 - 11:34

En fazla mülteciye sahip ülkeler listelendi! İşte Türkiye ve ABD'nin sıralamadaki ortak noktası

Dünyada en fazla mülteciye sahip olan ülkeler belli oldu. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'nin hazırladığı raporda Türkiye ve ABD'nin ortak noktası dikkat çekti. Dünya genelinde zorla yerinden edilenlerin sayısının ise 2022'de 108 milyonu aştığı ortaya çıktı.
DÜNYA - DÜNYA
14 Haziran 2023 - 11:30

En fazla mülteciye sahip ülkeler listelendi! İşte Türkiye ve ABD'nin sıralamadaki ortak noktası

Dünyada en fazla mülteciye sahip olan ülkeler belli oldu. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'nin hazırladığı raporda Türkiye ve ABD'nin ortak noktası dikkat çekti. Dünya genelinde zorla yerinden edilenlerin sayısının ise 2022'de 108 milyonu aştığı ortaya çıktı.
Başa Dön Sona Git