Tgrt Haber

Carlo Ancelotti ile Arda Güler'in arasındaki görüşme ortaya çıktı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 16:07 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 16:11
Carlo Ancelotti ile Arda Güler'in arasındaki görüşme ortaya çıktı
Arda Güler,Real Madrid,Carlo Ancelotti,,,

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Atletico Madrid ile 1-1 ile berabere kaldıkları maçta da süre vermediği Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. İtalyan hoca, genç yıldızla yaptığı görüşmede İspanyol futbolcuyu örnek gösterdi. İşte detaylar...

Real Madrid’e transfer olduğu günden bu yana üst üste yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti, bir görüşme gerçekleştirdi. İtalyan hoca, genç yıldızdan Brahim Diaz’ı örnek almasını istedi.

"DEFANSİF ÖZELLİKLERİNİ GELİŞTİR"

İspanyol basınından Don Diario’da yer alan habere göre; Carlo Ancelotti, Arda Güler’den defansif özelliklerini geliştirmesini istedi.

Arda Güler ile özel görüşen deneyimli hoca, Brahim Diaz’ın da önceden süre alamayan bir futbolcu olduğunu belirterek savunmasını geliştirmesiyle Diaz’ın formayı almaya başladığını ifade etti.

Carlo Ancelotti ile Arda Güler'in arasındaki görüşme ortaya çıktı - 1. Resim

BRAHİM DİAZ 26 MAÇTA 10 GOLE KATKI YAPTI

Ancelotti’nin Arda Güler’e örnek gösterdiği Brahim Diaz, bu sezon Real Madrid formasıyla 26 maça çıktı. İspanyol yıldız bu müsabakalarda 7 gol atarken 3 de asist yaptı.

Arda Güler ise eflatun-beyazlılarla 3 maçta 76 dakika süre alabildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...