Tgrt Haber

Halil Dervişoğlu, Galatasaray'da! Son dakika transfer haberleri...

31 Ağustos 2021 19:30
Halil Dervişoğlu, Galatasaray'da! Son dakika transfer haberleri...
Galatasaray,Fenerbahçe,Halil Dervişoğlu,Brentford

Son dakika transfer haberine göre; Galatasaray, Fenerbahçe ile transferi konusunda anlaşmaya vardığı iddia edilen Halil Dervişoğlu transferini bitirdi. Sarı-kırmızılılar, Halil Dervişoğlu ve kulübü Brentford ile anlaştı. Oyuncunun bu gece İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Birkaç saat önce sarı-lacivertlilerin kulübüyle anlaşmaya vardığı ifade edilen Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'a transfer olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren ve gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen Halil Dervişoğlu, kariyerini sarı-kırmızılı takımda sürdürmek istiyordu. Galatasaray'ın Mostafa Mohamed'i Fransa'ya satmasının ardından Halil transferinde de eli güçlendi ve transferde mutlu sona ulaşıldı.

Sarı-kırmızılı takımın Halil'i Brentford'dan bonservisi ile kadrosuna katması ve resmi açıklamanın saatler içinde yapılması bekleniyor. Halil için Brentford'a 1 milyon euro kiralama ücreti ödeneceği iddia ediliyor. Ayrıca sarı-kırmızılıların genç golcüye 800 bin euro maaş ödeyeceği de belirtildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sık sık yaptığı açıklamalarda Halil Dervişoğlu'nu istediklerini söylemişti.

Geçen sezon sarı-kırmızılı formayla 12 maça çıkan 21 yaşındaki futbolcu, 3 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...